chodzi o tą z mojego linku?
chodzi o tą z mojego linku?
nie nie, o srebrną
już alfa kupiona, i to w czołówce tych najdrożej cenionych w PL...ale wyposażenie max, świeżutka, 100% bezwypadek i co najważniejsze daje frajdę z jazdy i nie ma się wrażenia kompromisu, że to czy tamto..
świetne auta, vw ople itp nie umywają się do alfy pod względem wzornictwa![]()
Ktoś może coś powiedzieć na temat tego egzemplarza?
http://allegro.pl/ekskluzywna-wloszk...439589223.html![]()
Zdjęcia motoryzacyjne, oględziny samochodów, ubezpieczenia w PZU, pranie tapicerki.
Tel.669901601
Płock raczej odpuszczamy, chyba że masz blisko. Robią piękne zdjęcia a rzeczywistość bywa rozczarowująca.
Zdjęcia wiem, bo sam czasami pstryknę tu i tamAle czasami trafiają się perełki. Ta chyba jednak odpada, bo nie mogę się doprosić Vinu
Może ktoś ma do sprzedania 1,9 najlepiej sedan i skóra, oraz trochę wyposażenia po 2007r. Szukam dla klienta perełki w okolicach Łódzkiego.
Zdjęcia motoryzacyjne, oględziny samochodów, ubezpieczenia w PZU, pranie tapicerki.
Tel.669901601
a zderzak to kazda ma przystosowany na 2 wydechy ?czy poprostu byla bita i dali inny ?
![]()
Co myślicie o tym:
xxxotomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-piekna-zadbana-full-opcja-okazja-ID6ywsVR.html#3a934eec9a
Szukam raczej 1.9 z uwagi na ekonomię, ale zdaję sobie sprawę z przewagi 2.4.
Daleko tam mam i sam nie wiem...
Witam, rozglądam się za Alfą 159, mój budżet max. 22 tysiące, znalazłem na podkarpaciu taką sztuke: ..olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-skora-alu-climatronic-czujniki-parkowania-bezwypadkowa-dok-przebiegu-CID5-IDhhsm3.html#4bb56365f0
Na zdjęciach wygląda całkiem nieźle, przebieg też chyba w porządku choć z tym nigdy nie wiadomo. czy ktoś może wie o tym egzemplarzu coś więcej, może był oglądać? Co o niej myślicie?