Jeśli auto z grubsza jest Ok to można się potargować i brać
Jeśli auto z grubsza jest Ok to można się potargować i brać
Tak...są trudne do zdobycia :-)
Dzięki. Wychodzi że to nie jest pierwszy lepszy składak![]()
Ostatnio edytowane przez ryloon ; 01-09-2016 o 15:23 Powód: Dodałem słowo NIE
Jest GTV'97 3.0 V6. Była 156 SW'03 2.4 20V
?
To oryginalna, limitowana wersja.
Już poprawiłem post dodając "nie".
Ale cena nie jest niska... Klima niesprawna, rozrząd nie wiadomo ile ma (organoleptyczna ocena że pasek i pompa wyglądają na wymienione) i podejrzewam na miejscu coś jeszcze sie znajdzie.
Rozrząd przy kupnie i tak trzeba zrobić jak nie jest udokumentowane na 101% kiedy był ostatnio --> czyli dodatkowe $. Klima też może mało niekosztowac bo np. skraplacz w Aso ponad 1500zl.
Ważne w jakim stanie motorownia bo tu remont może zabić kogoś kto ma na kupce odłożone tyle co cena auta.
No tyle że klimy nie trzeba robić od razu. W szczególności przed zimą![]()
Naprawy klimatyzacji potrafią sporo kosztować ,wiem coś o tym wymieniona chłodnica klimy i jeden z węży ,diagnoza jest utrudniona ze względu na ciasno upchaną całą instalacje ,ale w końcu działa w te lato jak należy.Rozrząd hmm tu nie trzeba nic mówić dzisiaj odebrałem alfine właśnie po wymianie kompletnego rozrządu i walnietej cewki niestety od strony grodzi))silniczek chodzi jak zegarek mocy przybyło na nowej cewce ori.) ale trochę to znów kosztowało .Jak by ktoś chciał kupić to... nie sprzedaję....gtv to skarbonka ale warto nią jeżdzić ma to coś skubana.