Jakby ktoś potrzebował kolektor alu z luzem na ośkach do zaślepienia i zamontowania na podmianę to tanio oddam.
Jakby ktoś potrzebował kolektor alu z luzem na ośkach do zaślepienia i zamontowania na podmianę to tanio oddam.
Witajcie
A ja zapytam o kasę;]
wywalenie klapek i zaślepienie EGR jaka to może być kwota??
Zaślepienie EGR i wyłączenie go w kompie to jakieś 200 - 300zł (ja płaciłem 400 w pakiecie z hamowaniem auta), usunięcie klapek to od 300 do 800 i nawet 1000 słyszałem ceny (z montażem/demontażem wszystkiego).
Jest jeszcze opcja regeneracji klapek (wymiana na takie niezniszczalne wraz z łożyskowaniem i uszczelnieniem) i wtedy to koszt 450zł za samą regenerację, pozostaje montaż/demontaż.
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Ok dzueki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Znajomy za usunięcie klapek powiedział mi 500zł, myślę że to jest normalna cena. Chociaż miałem propozycję usunięcia klapek (przez mechanika) za 200zł u mnie w garażu plus moja pomoc.
ceny przyzwoite ale gdzie ci magicy przyjmują ?
Okolice Lublina, jeżeli chcesz dokładny adres pisz na PW.
do lublina mam jakies 400km, rejon krakowa, katowic byłby lepszy![]()
Mało się o tym mówi, bo nie za bardzo ma to sens*. W każdym razie jest taka opcja, wymyślona przez chłopaków z forum Opla i jeden nawet dość na poważnie się tym zajął:
http://www.kolektorycdti.pl/
Taka regeneracja kosztuje bodajże 450zł
*) usunięcie klap jest szybsze i pewniejsze a w silniku doładowanym nie ma wpływu na osiągi, co innego zmienna geometria kolektora dolotowego w silnikach wolnossących
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była