Yep, totally reasonable
https://grassrootsmotorsports.com/ar...fighting-fire/
Yep, totally reasonable
https://grassrootsmotorsports.com/ar...fighting-fire/
BMW wypuscilo M4 GTS zrobilo ponizej 7;30 i teraz ma wyj.....bo czas ma lepszy.Porsche panamera to konkurent S-klasy i 7series wiec tak poklon ze ponad 5metrowa limuzyna ma takie czasy.Zreszta Porsche ma 918 gdzie lambo i kazde ferrari lacznie z lafferari dostaje becki.Wspomnicie moje slowa ze zaraz inny sedan bedzie szybszy i tak bedzie w kolko.W testach na osiagi QV dostanie becki w niedalekiej przyszlosci podczas porownan.FAjnie ze rozglosnili to bo moze sprzedaz ruszy z kopyta.Radosuaf dzisiaj przed poludniem jade na wierzbiecice ze swoja alfa to sie wszystkiego dowiem w sprawie 125tys,jak chcesz to podjedz swoja giuletta kolo 11.45.A jeszcze niedawno tak wszyscy sie zemnie smiali gdy mowilem ze beda takie ceny.Dla klientow indywidualnych tez beda,a zeby bylo smieszniej beda wersje ponizej 120tys
Ostatnio edytowane przez alfons159 ; 10-09-2016 o 00:47
Naprawdę??? Myślisz??? Jakiś inny nowszy model może być szybszy? O nie, nie, nie, nie...
Ale jak to przemyśleć, to możesz mieć rację.
Dla mnie to jednak nie jest wystarczający powód, żeby teraz - bo kiedy - nie pisać i mówić o wspaniałym dokonaniu Giulii.
Odnoszę wrażenie, że jesteś fanem niemieckiej motoryzacji, to może się pokłoń tej Panamerze, ale chyba nie tu.
7:27:88 M4 GTS (2016)
7:32 Giulia Quadrifoglio AT (2016)
7:39 Giulia Quadrifoglio (2015)
7:52 M4 (2015)
Mam rozumieć, że Twoim zdaniem to Giulia Quadrifoglio dostała bęcki od GTS (bo one są porównywalne, pomijając pakiet aerodynamiczny i parę innych drobnostek), a M4 od Giulii nie bo?
A, jeszcze to:
Podczas gdy M4 Coupe uosabia idealne połączenie sportowych genów i nieograniczonej codziennej użyteczności, BMW Concept M4 GTS zapowiada potężny i ekskluzywny model specjalny stworzony z myślą o torze wyścigowym z wykorzystaniem pionierskich technologii. Mimo to auto jest nadal dopuszczone do ruchu po drogach publicznych - wyjaśnia Frank van Meel, prezes BMW M.
To co mam spokojnie i cierpliwie czekać, aż jakiś nowy model z Niemiec spuści bęcki Giulii, czy mogę trochę chociaż pocieszyć się jej obecnym rezultatem?
Alfa Romeo Nel Cuore
Daj spokój
Do niektórych nie dotrzesz nawet z bardziej spektakularnymi sukcesami. Jak by dojechała na kapciu z tym czasem, to by napisali, że przecież 3 koła były dobre a motory jeżdżą szybciej mimo, że mają tylko 2 koła
To nic, że M4 GTS jest maszyną stworzoną na tor z dwoma siedzeniami, klatką i całą masą usprawnień. Jak ktoś na zimno przeanalizuje film to te 2s 30 jest do urwania. Ale to tylko teoria zza komputera bo to co Fabio zrobił i tak leży na pograniczu fizyki i rozsądku.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 10-09-2016 o 08:45
Hehehe, racja!!
A co mnie jakieś testy na osiągi interesują? Liczy się strona praktyczna. Ile razy robisz sprint od 0-200 albo jedziesz z maks prędkością? Właśnie tor jest miarodajny. Jak jadę autem po normalnych drogach to mam gdzieś 0-100 i V-max. Liczy się ile mogę wyjechać z zakrętu (bo nie każdy wjazd kończy się wyjazdem...) oraz jaką mam elastyczność i bezpieczeństwo czynne.
Natomiast w kwestii wersji Business.
Jest już nowa decyzja, że będzie można zakupić takie auta na firmę, jako pojedyńcze sztuki!
Są to samochody na bazie wersji "giulia" z pakietem flota (navi itd) oraz z pakietem lighting (ksenon itp) za 125 tys. brutto.
Moim zdaniem bardzo dobra wiadomość.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 10-09-2016 o 09:00
1. M4 GTS to coupe
2. M4 GTS to auto z wyścigowymi fotelami, pasami, klatką bezpieczeństwa
3. M4 GTS ma takie rzeczy, jak natrysk wody na IC
Giulia to w pełni cywilne auto, dla 4 drzwi, 4 osoby, nie trzeba dolewać wody i kosztuje prawie połowę tego, co M4.
W swojej klasie konkurencję objechała o kilkanaście sekund. Wygrywa z wielką trójką nie dość, że spektakularnie, to z zaskoczenia. BMW, Mercedes rozwijają technologię od lat, a debiutująca Giulia po prostu ich zniszczyła. A Ty nadal narzekasz?!?! Serio?! No tak...w końcu to nie 159 po lifcie...
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Pewno jeszcze jechała na "zwykłej" oponie a nie na sliku bo piszczy niemiłosiernie. Za tę pieniądze to auto jest rewelacyjne, nie sądzę by M4 GTS nadaje się do codziennej jazdy...
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)