Strona 96 z 506 PierwszyPierwszy ... 468687888990919293949596979899100101102103104105106146196 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 5055

Temat: Planowany zakup używanej Giulietty

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

Cytat Napisał maik30d Zobacz post
    Witam wszystkich. Proszę o opinię na temat tego modelu ? Warto obejrzeć, do Warszawy mam 280km Auto jest poleasingowe. allegro.pl/giulietta-1-4t-170km-automat-salon-1wl-xenon-vat23-i6471870559.html#thumb/1
    Co tak wszyscy ostatnio oglądają się za wersjami bieda za tak ogromne pieniądze? ;D jedyne co mi sie tu podoba to TCT. przebieg? Możliwy, bo czemu by nie, może jeździła sobie żonka prezesa, kto to wie. Ale prawa rynku są sztywne, najpierw cena za rocznik i wyposażenie, potem przebieg... wg mnie za drogo, za takie pieniądze oddalbym ci jeszcze dziś swoją ;D

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Ford Mondeo mk4 2.0

Domyślnie giuletta

Kurdę ale Ty masz diesla a co do wyposażenia to na allegro niestety mało jest białych Alf ze 170KM.... chociaż właśnie nowa się pojawiła, tylko srebrna : allegro.pl/alfa-romeo-giulietta-1-4-t-170-km-kraj-1-w-bezwypa-i6491284131.html . Co do cen, to niestety samochody używane mało tracą na wartości - czy to Focus, Leon czy Giuletta.
    Cytat Napisał prezes01 Zobacz post
    Co tak wszyscy ostatnio oglądają się za wersjami bieda za tak ogromne pieniądze? ;D jedyne co mi sie tu podoba to TCT. przebieg? Możliwy, bo czemu by nie, może jeździła sobie żonka prezesa, kto to wie. Ale prawa rynku są sztywne, najpierw cena za rocznik i wyposażenie, potem przebieg... wg mnie za drogo, za takie pieniądze oddalbym ci jeszcze dziś swoją ;D

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

ale Ty masz diesla
    Czyli większą wartość na rynku pierwotnym i wtórnym ;p

- - - Updated - - -

Co do cen, to niestety samochody używane mało tracą na wartości - czy to Focus, Leon czy Giuletta.
    Yyy nie prawda, po prostu Giulietta bardzo dobrze trzyma cenę od samego początku... wyraźnie lepiej niż konkurencja. Duży popyt, mała podaż i wyjątkową bezawaryjnosc

Użytkownik Świeżak
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm

Domyślnie

Dzięki panowie za szybka odpowiedz
    A takie cacko:
    otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4t-dna-170-km-brembo-chrom-pakiet-czarny-srodek-fv-ID6yre0j.html
    Nawet fajnie wyposażona....
    W moich zakresie pieniężnym raczej ciężko spotkać z polskiego salonu

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

Cytat Napisał David1 Zobacz post
    Dzięki panowie za szybka odpowiedz
    A takie cacko:
    otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4t-dna-170-km-brembo-chrom-pakiet-czarny-srodek-fv-ID6yre0j.html
    Nawet fajnie wyposażona....
    W moich zakresie pieniężnym raczej ciężko spotkać z polskiego salonu
    ogłoszenidawca widać ma opanowanego Photoshopa

8002
    Gość

Domyślnie

niestety na zdjęciach większość aut wygląda interesująco... 3ba pojechać zobaczyć i wtedy podjąć decyzję - kupić/nie kupić

poproś o VIN sprawdź historię auta i .... decyduj

btw podróż z miernikiem też może się opłacić

pozdr.,

t.

Auto
    Giulietta

Domyślnie

Witam,

moja kolejna wizyta i potrzebuję pomocy. Napaliłem się już jakiś czas temu na Giuliette (wcześniej była 156 i jednak stara miłość nie rdzewieje). Przejrzałem forum, oferty na oto itp i ... boję się, że się napaliłem na jedną bellę. Dokładnie na tą: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-49-tys-km-bogata-wersja-ID6yyhMF.html#7edf7737a5

Potrzebuję chłodnego oka i dystansu co w niej Wam nie pasuje, na co zwracacie uwagę. Gość wydaje się konkretny wszystko niby pięknie. Jedyne co to nie pasują mi fele - widać nie oryginał (chyba, że było coś takiego montowane w co wątpię) i wiem, że auto miało malowany błotnik tewy przód i tył. Nic poważniejszego ponoć nie.
    Dla pewności podaję VIN: ZAR94000007075901 - sprawdzony przez kolegę z forum w ASO pusto.
    Auto ma książkę serwisową, ostatni przegląd przy 44000. No niby pięknie.

W sobotę planuję podjechać ale, że w Krakowie nikogo nie znam i nie mam jak podjechać do ASO bo wcześniej trzeba się umówić postanowiłem sam ją obejrzeć na żywo.

Czy to aby nie za dużo dobrego?
    Pomocy i dzięki.

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

Cytat Napisał spryytny Zobacz post
    Witam,

moja kolejna wizyta i potrzebuję pomocy. Napaliłem się już jakiś czas temu na Giuliette (wcześniej była 156 i jednak stara miłość nie rdzewieje). Przejrzałem forum, oferty na oto itp i ... boję się, że się napaliłem na jedną bellę. Dokładnie na tą: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-49-tys-km-bogata-wersja-ID6yyhMF.html#7edf7737a5

Potrzebuję chłodnego oka i dystansu co w niej Wam nie pasuje, na co zwracacie uwagę. Gość wydaje się konkretny wszystko niby pięknie. Jedyne co to nie pasują mi fele - widać nie oryginał (chyba, że było coś takiego montowane w co wątpię) i wiem, że auto miało malowany błotnik tewy przód i tył. Nic poważniejszego ponoć nie.
    Dla pewności podaję VIN: ZAR94000007075901 - sprawdzony przez kolegę z forum w ASO pusto.
    Auto ma książkę serwisową, ostatni przegląd przy 44000. No niby pięknie.

W sobotę planuję podjechać ale, że w Krakowie nikogo nie znam i nie mam jak podjechać do ASO bo wcześniej trzeba się umówić postanowiłem sam ją obejrzeć na żywo.

Czy to aby nie za dużo dobrego?
    Pomocy i dzięki.
    Ładna, tylko ten silnik przeraża słabością...

Felgi to Brock, porządne, pancerne, dość drogie

Auto
    Giulietta

Domyślnie

Dzięki za info.

Przeraża mocą czy jak? Co do usterkowości to bardziej się gdzieś boję MultiAir'a niż tego. Poza tym zaliczam przesiadkę z 75 kucy więc będzie ok

Co Wam nie pasuje na pierwszy rzut w aucie? Jakieś wskazówki?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar stefdeath
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Giulietta 1.4 MA 170

Domyślnie

Cytat Napisał spryytny Zobacz post
    Dzięki za info.

Przeraża mocą czy jak? Co do usterkowości to bardziej się gdzieś boję MultiAir'a niż tego. Poza tym zaliczam przesiadkę z 75 kucy więc będzie ok

Co Wam nie pasuje na pierwszy rzut w aucie? Jakieś wskazówki?
    No powiem ci, że na tym plastiku przy zamku maski tutaj jest tylko tabliczka znamionowa po lewej - a w mojej julce sa oprócz tego jeszcze 3 naklejki i tak było w każdej julce jak oglądałem je w salonie. Wg. mnie przynajmniej 2 powinny być. Wpisz sobie w googlu w grafice "giulietta engine bay" to zobaczysz o co chodzi.
    więc coś z przodem mogło być robione wg. mnie.
    P.S.
    co do mocy to a cena zakupu 120tki niższa a za różnicę wstawiasz turbinę od 170tki z lekkimi przeróbkami + sofcik i masz to samo co 170MA ale bez awaryjnego multiaira jakbym drugi raz kupował to bym brał właśnie 120 albo QV.
    Ostatnio edytowane przez stefdeath ; 15-09-2016 o 10:49