Aktualnie mam tylko jeden komplet felg 17"
Po starym aucie zostaly mi calkiem dobre zimówki 205/55/16. Nie lepszym wyborem będzie zamiast kupowania zimówek 17 to kupić po prostu nowe felgi 16? Podejdą bez problemu?
Aktualnie mam tylko jeden komplet felg 17"
Po starym aucie zostaly mi calkiem dobre zimówki 205/55/16. Nie lepszym wyborem będzie zamiast kupowania zimówek 17 to kupić po prostu nowe felgi 16? Podejdą bez problemu?
W zależności jakie zaciski hamulcowe są w Twojej Alfie. Felgi 16"-tki nie są akceptowalne przez duże brembo (tarcza 330). Jakby co u mnie leżą i czekają na nowego właściciela, stan bdb-, cena do przyjęcia.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
bedziesz znacznie czesciej szural oslona silnika. mialem takie w poprzedniej jtdm, dostalem z autem zimowki w tym rozmiarze. rozmiar byl stosowany w slabszych wersjach silnikowych (1.9jts,1.9jtdm 120km i 1.8mpi)w najnizszym wyposazeniu. raczej nie polecam, sprzedaj a kup 17" zimowki. no chyba ze masz same rowne drogi i nie duzo sniegu w zimie.
- - - Updated - - -
wszystko potwierdzam
Jak chcesz, mogę sprzedać oryginalne 16' z polifta (zdjęcia w temacie z moją 159 w sygnaturce).
Jak miałem 156 to parkowałem w takim jednym miejscu pod blokiem, że trzeba było wjechać na krawężnik. W 159 tylko raz próbowałem tam zaparkować :-P.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Jakaś chińszczyzna