Witojcie sąsiady![]()
Witojcie sąsiady![]()
Witam, jestem z Tarn-Gór
a i Dąbrowa Górnicza Ząbkowice też chce się przywitać i pozdrawiam
Koledzy ze śląska . Jak nie macie co robić a lubicie się często integrować to zapraszamy na Alfaholicką grupę regionalną "Alfa Romeo Południe" założoną przez Alfaholików dla Alfaholików celem częstych i gęstych bib na terenie całego śląska . Jeździmy ,w różne miasta co by było miło i nudą nie wiało . Dziś spot przy lotnisku w Pyrzowicach . Tutaj link do Facebook'owej strony gdzie macie zakładki z wydarzeniami oraz możecie wstąpić do grupy i ostro się integrować![]()
https://www.facebook.com/alfaromeopoludnie/
Kiedy następne spotkanie?
Spoty małe są w zasadzie co tydzień ( zależnie od pogody ) . Miejscówki - ustalane na bieżąco , co spot gdzieś indziej . Wcześniej zapodałem linka do strony FB ( jak nie masz konta na FB to możesz wejść na stronę ,którą spokojnie otworzysz i bez konta ) . Możesz również "zasilić" szeregi Alfaholików z południa wchodząc do grupy Alfa Romeo Południei będziesz na czasie ze spotami na Śląsku i Zagłębiu .
Siema!
jestem z Bytomia,Alfy (jeszcze) nie posiadam, ale ostro szukam po krajowych i niemieckich ogłoszeniach od 2 miesięcy. Narazie bez efektów. Szukam czarnuli 159 i z silnikiem 8v,ale zaczynam również spoglądać z uśmiechem na 2,0 136km. Rocznik powyżej 2010 i przebieg jak najmniejszy - tak sobie podniosłem poprzeczke. Szukałem jedynie kombi ale i sedan ładny będzie OK - po prostu rozszerzam zakres poszukiwań.
Witam raz jeszcze i mam nadzieje,że nie jest problem,że nie mam jeszcze tej jedynej AR, a się wpisuję![]()
Ostatnio edytowane przez SirVampir ; 11-06-2016 o 18:31 Powód: widzimisię
Melduje się Ruda Śląska - Wirek konkretniej![]()