Jak w temacie na biegu jałowym równomiernie faluja obroty w przedziale 850-900obrotów
Również przy jednoczesnej jeździe też faluja sweter szarpie autem filtr paliwa wymieniony.
?????
Jak w temacie na biegu jałowym równomiernie faluja obroty w przedziale 850-900obrotów
Również przy jednoczesnej jeździe też faluja sweter szarpie autem filtr paliwa wymieniony.
?????
Przepływkę odłącz i sprawdź. Tylko nie pytaj gdzie jest.
I może przeczytaj swoj post za nim go zatwierdzisz.
Wysłane z mojego SM-A500FU
Sprawdzę dzięki za podpowiedź!!!
Nie zauważyłem słownik zadziałał
Przeplywke odpinalem efekt ten sam
Logi doładowania oraz korekt wtryskiwaczy są potrzebne teraz. Oczywiście wykluczam, że dwumas jest na wykończeniu.
Tego to sam nie wiem kupiłem auto miesiąc temu ale dotarłem do poprzedniego właściciela i mówił że sprzęgło
było robione w 2014 rok
To głównie stało się nagle więc ciężko cokolwiek powiedzieć czy dwumas jest na wykończeniu postaram się na komputer jutro wstawić więc zobaczymy co pokaże
Może nie ma to w ogóle znaczenia u ciebie, ale w mojej AR przed i polifcie po zaślepieniu EGR czasem falują obroty, mechanik mi mówił, że w swojej też ma zaślepiony EGR i też tak czasem ma i nie ma się co przejmować. Jeśli masz takie falujące obroty czasem/rzadko to zobacz czy nie masz zaślepionego EGR, a jeśli masz tak ciągle to nie wnikam dalej w temat, bo nie mam pojęcia![]()
Zaślepienie EGR i wyłączenie w ECU nie ma żadnego wpływu na falowanie obrotów. Na pewno nie to jest powodem. Najczęściej regulator ciśnienia paliwa na pompie HP.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF