Zawsze możemy gdzieś się spotkać, mamy w WGR jeszcze jedną Alfaholiczkę więc trzeba próbować![]()
Zawsze możemy gdzieś się spotkać, mamy w WGR jeszcze jedną Alfaholiczkę więc trzeba próbować![]()
Dzisiaj na Kasprzaka mignął mi kolega w białej QV (późno zauważyłem bo jechał z boku i nie widziałem, że to giulietta, a raczej uśmiechający sie do mnie facet to dziwne zjawisko trochę)), niestety nie miał ramek AH, ale może czyta forum, bo nabywcy Julek QV to raczej nie są ludzie z przypadku
jakbyś jeździł tą trasą to z chęcią przybiję piątkę i można chwilę pogadać przed pracą
)
Czyja to granatowa Alfa GT na ramkach i początek WE stoi na skrzyżowaniu Międzynarodowej i Brazylijskiej ???? bardzo często ją tam widuje ... a stoi u mnie pod domem... Pozdrawiam
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()
Mam mega wyrzuty sumienia, więc może jak się uzewnętrznię, to mi będzie lepiej.... Otóż - przepraszam kolegę (oby to nie była koleżanka bo jeszcze gorzej), którego minąłem dzisiaj na obwodnicy Wawy przy zjeździe na Jerozolimskie w uszkodzonej i kopcącej 156ce SW(chyba, bo tyle dymu było że nie widziałem dokładnie) - jechałem szarą giuliettą i nie zatrzymałem się z pomocą. Powody były dwa - po pierwsze akurat kłóciłem się z kimś przez telefon, a po drugie byłem spóźniony na spotkanie o 10. Jeśli to ktoś z forum, to niech wie, że bardzo mi głupio z tego powodu - nienawidzę znieczulicy i mega mi źle kiedy ja z jakiegoś powodu się nią wykażę.
Pozdro dla byłej ślicznotki 147 na WGR![]()
![]()
![]()
Pozdrowienia dla czarnej 156 rejestracja WF wczoraj na ulicy chłodnej w Warszawie, oraz chyba srebrnej GT na białej feldze, rej WR, w drodze z wawy na Radom. Ja zjechałem w Grójcu. Pozdro;-)
i dziś znowu parkuje Gt ... czyżby sąsiad/tka?
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()
Pozdrawiam 159 widzianą przed chwilą pod Kliniką Alfa w Sochaczewie
Pozdrawiam kierowce i pasażera 159 która wjeżdżała na kaufland około 15 chyba
I 159 chyba była BlacWolfa pod Tesco