Jak dla pimpa z berłem. No ale dobra, czy te felgi przy pływakach (sorry pływak) i pierścieniach powinny pasować? Ciekawe jaka jest waga tych felgi ori.
Jak dla pimpa z berłem. No ale dobra, czy te felgi przy pływakach (sorry pływak) i pierścieniach powinny pasować? Ciekawe jaka jest waga tych felgi ori.
Dokładnie . Przy tej oponie ( bez naciągu ) nie ma opcji tak zejść na takim "balonie"VT jak w ryj strzelił
- - - Updated - - -
Nigdy nie ma 100% pewności . O ile przy zwykłych zaciskach pewnie by wlazły tak przy Brembo może być potrzebny dystans bo nie tyle parametry felgi tu mają znaczenie a same wyprofilowanie ramion felgi . Na tyle 9,5 cala przy ori zawieszeniu to już trzeba opone dobrać bo przy ET35 i 9,5 cala jak wsadzisz 235/40/19 to będzie komicznie wyglądać![]()
Rly? Nie ma opcji? Prodrive bez dystansu siedzą mega głęboko w błotniku ;]
![]()
Na tej fotce widać z 2cm dystansu na tyle w tej BrerzeA pamietajcie -wielowahacz : im niżej zejdziesz tym bardziej koła się pochylają i więcej wchodzi . U mnie przy 19/9 cala z ET35 na przodzie jest tyle luki co przy ori 17/7,5 cala z ET41
![]()
Tak wiem tu jest dystans bez dystansu zszedłby jeszcze niżej ale dać się da. Na negatyw tez jest rozwiązanie stosowanie od dawna
Następne
![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 12-10-2016 o 17:38
Dzięki chłopaki, pozostaje chyba tylko przymierzyć jakoś przed zakupem i cześć. Prodrive jest na razie 1 w kolejce i zero problemów ze spasowaniem, drugie AMG ale juz bardziej problematyczne. Zobaczymy co bedzie dalej![]()
Masz zwykłe zaciski wiec wejdzie Ci prawie wszystko. Ja mam Brembo wiec musiałem kombinować z dystansami na zamówienie przy nieoryginalnych felgach.