Tak i wtedy puszcza hamulec więc chyba jednak serwo jakieś felerne kupiłem. Jeszcze kontrolnie linki od ręcznego wymienię i i tłoczki przeczyszczę. Przynajmniej kompleksowo hamulce sprawdzę.
Tak i wtedy puszcza hamulec więc chyba jednak serwo jakieś felerne kupiłem. Jeszcze kontrolnie linki od ręcznego wymienię i i tłoczki przeczyszczę. Przynajmniej kompleksowo hamulce sprawdzę.
Using Tapatalk
No linki przed zima nie zaszkodzi.pewnie zawor na króćcu jest walniety albo czyms zabrudzony.
a nie ma regulacji na trzpieniu tłoczka który naciska na cylinder pompy?
ten który widać po odkręceniu pompy od serwa
jeśli jest regulacja to powinien tam być luz 1mm
nie ma żadnej regulacji - nawet celowo stare rozłożyłem na części pierwsze aby mieć 100% pewność. Dzisiaj jadę jeszcze raz na odpowietrzanie hamulcy.
Using Tapatalk
Po ponownym odpowietrzeniu hamulcy brak poprawy brak poprawy (układ był odowietrzony)- werdykt:
trafiło mi się uszkodzone serwo i trzeba zamówić nowe
Using Tapatalk
Z używkami już tak niestety jest-loteria.Chociaż same serwa nie psuja się jakoś często.Miałeś pecha-głowa do góry.Powodzenia.I koniecznie napisz jak skończyła się walka z tymi hamulcami.
Jak to z używkami bywa trafiło mi się uszkodzone serwo które w dodatku po tych kilku dniach używania się rozleciało. Po zakupie kolejnego Alfa działa jak przed awarią. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia.
Using Tapatalk