Nie, nie byłem i się nie zapisałem(BTW nast. termin tzw Open Track'a jest 05.11.2016, już tylko lista rezerwowa i zapowiedź kolejnych imprez)
Ale w nawiązaniu do rozmowy, dla jakich wozów przeznaczony (czy klientów) ten Open Track, to taki filmik znalazłem :
https://www.youtube.com/watch?v=fbBshZgT2_E
Raczej decybele spełniająChoć te porsche pucharowe (Marlboro, Gulf itd.) to z Classicauto kojarzę i nie tylko, i ciche to one nie są raczej. Więc może te 103 Db to nie tak mało wcale.

(BTW nast. termin tzw Open Track'a jest 05.11.2016, już tylko lista rezerwowa i zapowiedź kolejnych imprez)
Choć te porsche pucharowe (Marlboro, Gulf itd.) to z Classicauto kojarzę i nie tylko, i ciche to one nie są raczej. Więc może te 103 Db to nie tak mało wcale.
Odpowiedz z cytatem
), ale jeżeli dla motocykli też będzie taka norma oraz cena, to zostanie to co dotychczas - wyjazd na Slovakiaring, gdzie cena jest podobna, tor dłuższy, nie trzeba spełniać żadnych śmiesznych norm, gratis na koniec weekendu jest wyścig, do którego nie potrzeba żadnej śmiesznej licencji (tak jak na Poznaniu, zobaczymy jak tutaj będzie..).