Pytanie o dzienne w kierunkach, było jednym z kilku pytańWidziałem, jednakże linki były zamieszczane kilka miesięcy temu..
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Post 1459 nadal działa. Jednakże, jeśli chodzi o moc ich działania to fakt są mocne powiedziałbym za mocne. Kierunek barwa żółta potrafią nieźle oslepiać.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Czyli imo. najlepsza, najtańsza i najmniej inwazyjna opcja to dzienne razem z kierunkiem? Patrzyłem na te duolighty, czyli halogen z ringiem, jednakże uważam że troszkę za dużo jak za takie coś... myślałem, że może ktoś ma używki?
Dostępne są tylko na Aliexpress?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Właśnie szkoda że tylko na Ali.. raz ze długo trzeba czekać, a i nie wiadomo czy na pewno dojdą :/
Szczerze... są za mocne. Kilka razy mi się zdarzyło że migali mi z naprzeciwka. Rezystor trochę za mocno się grzeje. Po kilku minutach nie jesteś w stanie go utrzymać. Marcino20 powiedz mi gdzie wlozyles rezystor, tak poprostu luzem do lampy?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Od 3 m-cy mam założone te żarówki z aliexpres. Nie montowałem żadnego dodatkowego rezystora, nie ma żadnych błędów, nikt mi nigdy nie mrugał, że oślepiam tymi światłami.