Zamontowałem Bosch AT. Nareszcie błoga cisza. Jak wytrzymają rok będę bardzo zadowolony.
Zamontowałem Bosch AT. Nareszcie błoga cisza. Jak wytrzymają rok będę bardzo zadowolony.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Moje Bsche też na samym początku były zajebiste, po miesiącu się zesrało...
Przyszły Kamoki, kierowcy nie dociska na samej górze i dole (a dedykowane do 159).....
Na pióro Valeo założyłem gumkę Boscha za 17zł.na razie wyciera idealnie i cichutko.
Ja chyba się skuszę na bosha
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5076504154
Moje stare kupiłem za 4 dychy wytrzymały 10 miesięcy ale teraz to już tragedia. Może te rok wytrzymają.
Wysłane z mojego SM-N930F przy użyciu Tapatalka
Ja jeżdżę w Kappie na Silbakach od roku.
Już właściwie pomyślałem że mógłbym je zmienić, ale tak sobie je zacząłem dokładniej obserwować i one wciąż wycierają...
Kryzys był zdaje się przez słaby płyn (przy okazji polecam stosunkowo taniego/drogiego Kagera).
Wygląda na to że do wiosny jeszcze pohulają![]()
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Czym się różnią te z Allegro od tych? http://simimpex.ba/en/new-offer-in-b...e-of-products/
Kupiłem te drugie w Bosch car service. 100 zł za obie.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ja chyba mam jakiegoś farta - używam od pół roku (ok 20tyś km) drugiego już kompletu Negotti i pracują cichutko oraz zbierają naprawdę bdb. Poprzednie po pół roku zaczęły zostawiać lekką smugę na środku wycieraczki kierowcy dlatego je zmieniłem. W cenie 50zł z przesyłką uważam, że są naprawdę super i wymiana raz-dwa razy do roku jest wg mnie zdecydowanie akceptowalna.
rozwalacie chłopaki system , 64 strony o wymianie wycieraczek
kupuję "serwisówki" na alledrogo lub same pióra i wymieniam.
szerokości i czystej szyby w ten trudny jesienno zimowy okres życzę Wszystkim
Ostatnio edytowane przez ziomal73 ; 03-11-2016 o 12:43