Szybkie pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi. Czy przednie fotele z Alfy GT pasują do 156 bez przeróbek?
Szybkie pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi. Czy przednie fotele z Alfy GT pasują do 156 bez przeróbek?
Nie
Przeróbka jest dosyć mała. I w sumie warto
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1875442
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Ja właśnie chcę bratu takie zapodać do 156 FL. Biorąc pod uwagę, że mam 2 sztuki w szarym alfatexie a on też ma taki kolor to pewnie go przekręcę na taki manewr.
Jedna mała uwaga. W sumie dla osób bardzo wysokich lub lubiących jazdę na "opuszczonym" fotelu.
Fotele z GT (tym bardziej jak ktoś zastosuje adaptery tak jak ja) są "wyższe" niż ori 156 i nie da ich się tak nisko opuścić.
Testowałem z osobami ~190 i jeszcze jest do zaakceptowania. Ale 2m osoba dotknie głową podsufitki raczej![]()
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Ok daj znać. Nie wiem czy nie można spróbować zmienić ramę fotela na ori 156. Nie chciało mi się ich rozbierać więc poszedłem na łatwiznę.
Konwersje USA->EU
Z innej beczki - kanapa tył z GT podejdzie do sedana 156?
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Całkiem inne mocowania i profil też się różni. Dość dużo kombinowania a i tak na zero to nie wyjdzie.