Ja w Krakowie codziennie widze min. 10 AR oczywiście różne modele i nikt ani nie macha ani nie błyska(światłami) kwestia przyzwyczajenia...
Ja w Krakowie codziennie widze min. 10 AR oczywiście różne modele i nikt ani nie macha ani nie błyska(światłami) kwestia przyzwyczajenia...
Pozdrowienia dla srebrnej alfy spotkanej dzisiaj w Nieznanowicach, na trasie Gdów - Bochnia, zaświecone, pomachane, odmachane..ja jechałem czarną 155.
Witam. Dziś nareszcie zarejestrowałem moją bellę. Czarna Alfa Romeo 156 na blachach KCH to jaPozdrawiam wszystkich
![]()
kto parkuje pod kampusem w rybniku? napewno rocky bo poznalem ale widzialem tam dosc duzo alfek min czarna 147- ladna, srebrna 145, 156 czarna...
Pozdro dla adayena dzis machalismy sobie kolo ronda matecznego w kr. A chwile pozniej z M@Tem na dietla![]()
łukasz155
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 widzianej dziś na ul. Św. Warzyńca w Krakowie równo o 12:30![]()
pozdro dla 164 na trasie proszowice nowe brzesko hehe w ostatniej chwili cie zobaczylem poniewaz stalem za autem i nic nie widzialem![]()
pozdro dla czarnej 166 (klubowe ramki)na trasie będzin czeladż ok 15, mrugnąłem ale niewiem czy kolega zauwarzył