no jest nawet giulia i to nawet pozniej wprowadzona 2.0 benzyna. tyle ze tak jak inne epery nowy uzytkownik wywala biezacego, ciezko grzebac w tym podczas dnia, bo zaraz ktos wywala.
no ale zawsze to jakas alternatywa tym bardziej ze ma biezaca baze
no jest nawet giulia i to nawet pozniej wprowadzona 2.0 benzyna. tyle ze tak jak inne epery nowy uzytkownik wywala biezacego, ciezko grzebac w tym podczas dnia, bo zaraz ktos wywala.
no ale zawsze to jakas alternatywa tym bardziej ze ma biezaca baze
Jak nie prowadzi? Oczywiście nie publicznie dostępną, ale prowadzi.
jasne że prowadziwiec skończmy z tym mitem że nie jest dostępna - owszem - Jest!!!!
Aso u mnie twierdzi uparcie, że nie ma takiej bazy, ale im wybaczam, bo się przynajmniej starają. Może po prostu nie wiedzą, bo poprzedni kierownik skończył podobno w serwisie traktorów.
może chodziło o traktory Lambo?![]()
to że poszczególne ASO zbierają indywidaulnie dane nie znaczy że mają powiązaną sieć ;p
jak kupowałem swoje Alfy kolega z ASO wydzwaniał za historia moich aut bo nie istnieje coś takiego jak ich wewnętrzna powiązana baza danych ;p dlatego mówię że historie a Alfie sprawdzisz tylko grzecznościowo i nie zawsze będzie się dało
Szanowni,
po rozkodowaniu ciekawostki - co to jest :
CZĘŚCIOWA KONSERWACJA (928)
KIT CHROM (4MQ)
SPECYFICZNY ZESTAW WSKAŹNIKÓW (4GF)
TABLICA REJESTR.SPECYFICZNA (389)
ktoś ma jakieś pomysły ?
389 -> pewnie nakładka pod tablice w naszym rozmairze - na zderzaku jest wytloczka w rozmiarze wloskim, a na to jest jeszcze jedna nakładka żeby nasze blachy pasowały
4GF - jeśli rozkminiasz wersje QV to ona miały wyżej wyskalowany licznik, większa moc więc większe Vmax - logiczne
4MQ - chromy wokół szyb i na klamkach, w bieda wersjach i po lifcie w niektórych np SPrintach nie było chromów tylko gumowe uszczelki i ciemne klamki wraz z lustermaki
928 - ?
dzięki za rozkminkę
to co oglądam to wersja Distinctive a pakietem business , a ponieważ to 120 KM to nie wydaje mi się żeby był wyżej wyskalowany licznik ale jak będę miał fotki bufetu to zobaczę
zagadkowe jest to 928 hmm...... częściowa konserwacja - może ktoś się spotkał
już wiem co to jest 4GF - Wyświetlacz w układzie Matrix, podświetlany na biało, ale co to jest w układzie MATRIX ?
Ostatnio edytowane przez Michal Alfowski ; 15-11-2016 o 22:59