U mnie umówienie sie na jazdę próbna odbyło sie bezproblemowo. Klik na stronie AR, telefon z FCA Poland i ustalenie preferowanego terminu oraz dealera, u którego mi najwygodniej, następnie mailowe potwierdzenie ustaleń telefonicznych (pisemko na papeterii FCA Poland), następnie kontakt od wybranego dealera (Carserwis) i skonfrontowanie moich oczekiwań z terminami w kalendarzu i w końcu jazda próbna. Następnie błyskawiczny kontakt mailowy i profesjonalna obsługa w celu przygotowania indywidualnej oferty. Moje wrażenia odmienne o 180 stopni w stosunku do tego co powyżej. Może to kwestia tego kto personalnie obsługuje dane zgłoszenie a ja miałem szczęście i do osoby dzwoniącej w imieniu FCA i do samego dealera [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Przecież to włoskie auto, a chcecie kupować "po niemiecku"
Trzeba się zaprzyjaźnić, podjechać parę razy, a nie jakieś on-line, call-center, ...
Chociaż, to jak zostałem zlany przez dealera Mini...
Ja tez nie mialem problemow z jazda probna w Lublinie. Takze po prostu zalezy od salonu i pracownikow...
Dziś dzwonili z Ganinexu w Katowicach. Benzynki 200KM już jadą, powinny być w listopadzie w Polonii!!!![]()
Owszem problemów do jazdy dieslem może i nie było, tyle że w Białymstoku takowy nie zawitał i pierwsza testowa Giulia będzie benzynowa. A umówiona jazda rozchodziła się o własnie benzynówke i rozbieżność danych w kwestii posiadania modelu do testów. Najwidoczniej centrala nie jest świadoma co dany salon ma u siebie ewentualnie czy salony dostały juz inne silniki jak diesla. Utrzymują w przekonaniu ze do końca tego miesiąca juz powinny być na stanie, nawet cytując "bogato wyposażone".
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez Serax ; 15-11-2016 o 21:19
Jeden z niedawno publikowanych filmików z Giulią.
opanujcie się, również przy użyciu Tapatalka.
Alfa Romeo nie ma, niestety, dobrej opinii, więc ustawianie poziomu cenowego na poziomie technologicznej konkurencji czym nibyt ma zachęcić do kupna tego auta??
jak ktoś miał beeme albo dżaga, kupi alfę, bo jest w tym samym przedziale cenowym? na głowę upadliście.
Ponawiam przy okazji pytanie, bo NIKT dotąd na nie odpowiedział: do kogo adresowana jes warta 170-200 tysięcy alfa romeo giulia?
Podobny post w Twoim wykonaniu czytaliśmy już co najmniej 30 razy w ciągu ostatniego roku. Jeśli masz coś nowego do dodania to śmiało. Bez krępacji. Twoją opinię na ten temat wszyscy doskonale znamy, nie musisz przypominać.
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka