Napisał
Pływak
Jak bym z góry wiedział, ze jadę i chwalił się tym wcześniej na forum to bym dla potomnych zrobił jakieś sprawozdanie poza lakonicznym opisem, bo tak to wyszła opinia zwykłego internetowego anona jakich wiele na łoponeło. Ci co mieli okazje nie potrzebują tabelek ale Ci co nie mieli okazji muszą mieć jakieś odniesienie.
Tak argument cena/jakość w polskich warunkach jest jak najbardziej rozsądny. Żyjemy w kraju w którym nadal gro osób jeździ zima na letnich bo nie widzi różnicy albo co lepsi specjaliści kupują tylko dwie używki na przód żeby auto jako taka ruszyło ze świateł ewentualnie nalewki bieżnikowane lub jakieś używki z reichu ciągnięte, a tutaj rzesza malkontentów którzy kupili opony droższe neguje zasadność zakupu opon budżetowych w dodatku nie chińskich no nemów ale europejskiego produktu. Ludzie powinniście się cieszyć, ze w końcu ludzie przekonują się do opon nowych, markowych, zimowych nawet tych budżetowych. Nie od razu wszyscy zaczyna kupować Continentale, Micheliny czy inne Dunlopy (notabene z tych ostatnich się przesiadłem na hp2) wiec nie musicie pisać, ze opony premium są najlepsze bo każdy to wie. Chyba, ze to próba pochwalenia się, ze mnie stać, a innego nie albo uzasadnienia większego wydatku. W dodatku ja pisałem, ze jest tania (a raczej była) i przyzwoita ale w obecnej cenie jej zakup jest nieuzasadniony. Nigdzie nie pisałem, ze prowadzi się super ale na AH czytanie ze zrozumieniem zawsze kuleje kuleje...