Jakby co to ja też się piszę tylko jeszcze nie wiem czy sam, czy nie sam;p
Jakby co to ja też się piszę tylko jeszcze nie wiem czy sam, czy nie sam;p
To jak z ta godzina? Ja jednak zabierem polowke
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Jak Ty połówkę to ja wezmę 0,7
Co do godziny może 15-sta żeby po widoku jeszcze w oponki pokopać![]()
to w końcu ile ludzi bo już się zgubiłem,a rezerwacje zrobić trzeba.Proponuje aby osoby chętne na spota jednak tradycyjnie wpisały się na listę o wiele łatwiej jest to ogarnąć wtedy.
I dajcie znać od której zrobić tą rezerwacje.
1. Tomek + Beata
2. Paweł + Wiola
3. Bartek + Asia
4. Krzysiek+Ewelina
5. Dawid + Dominika
Będę składał rezerwację na godzinę 17Pada strasznie i zimno ;D przy takiej pogodzie raczej nie ma sensu kopać w opony
A i polecam piwko grzane Panowie w Hetmańskiej ;D prawie tak dobre i przyprawione jak w Zakopanym
Proponuję żeby spotkać się jak kiedyś na parkingu pod basztą,i wspólnie przejechać przez rynek i jak będzie miejsce dla wszystkich to stajemy pod restauracją a jak by nie było to zaparkujemy bezpośrednio przy rynku na jednej z ulic.![]()
A ja jednak raczej sam będę tym razem. Kolega Karol z Białegostoku się deklarował jeszcze że będzie ale czekam na info.
1. Tomek + Beata
2. Paweł
3. Bartek + Asia
4. Krzysiek + Ewelina
5. Dawid + Dominika
6. Karol z Białegostoku
Slavko, ogólnie byśmy startowali z Wielunia o 14:30 z parkingu koło Muzeum/Terjana w WieluniuNa Priv wysłałem Ci swój nr do kontaktu
Tomek spotykamy się najpierw na tym dużym parkingu, gdzie zawsze ? Pozdr Paweł
Sorry że tak późno piszę, ale coś się zwaliło i nie przychodzą mi subskrypcje z forum...
Pany to na którą w końcu jutro się spotykamy na tym parkingu?
tak dokładnie tam,ja będę na 17 ewentualnie chwilę przed,wcześniej się nie wyrobię,ale reszta jak uważa możecie się zjechać szybciej.Rezerwacje w restauracji zrobiłem na 17godz.
Zarezerwowane,kurde ostatnie miejsca,śmigło się nam,pewnie przez adwent mają tyle ludzi bo imprez nie ma
Do zobaczenia jutro o 17 na parkingu.
Ostatnio edytowane przez zwoli ; 02-12-2016 o 18:10