Będzie okNie przejmuj się na zapas. Strojenie to strojenie. Będzie ci lepiej spalał i jeździł jak wszystko dopicują a później konserwacja
![]()
Będzie okNie przejmuj się na zapas. Strojenie to strojenie. Będzie ci lepiej spalał i jeździł jak wszystko dopicują a później konserwacja
![]()
no jak narazie silnik chodzi ciszej niz na benzynieogolnie pozytywne wrazenia....
Ja jeździłem w 156 2.0 Stag 4, wtryski stag, reduktor stag ten większy. Nic więcej do szczęścia nie potrzeba zero problemów .Prędkość na gazie 210 km/h jechałem. Ważne to poprawny i fachowy montaż. Wlew po klapką z przykręcą przejściówka do tankowania. W kwietniu gazuje 166 na takim samym zestawie.
Ostatnio edytowane przez EGONZGIERZ ; 11-03-2016 o 22:11
Miłośnik pizzy i samochodów włoskich
... jak narazie wszystko OK, tylko raz spotkala mnie taka sytuacja odpalam auto a wskazowka poziomu paliwa na zerok tzn rezerwa sie swieci zgasilem odpalam i znowu to samo pi kilku jazdach unormowalo sie czy moze miec to cos wspolnego z OBD sterownika STAG ??
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
...tak też sądziłem
powiedzcie tka orintacyjnie ile wasze 156óstki z 1.8 TS palą w mieście ? zrobicie na baku LPG 300 km ? bak około 40 litrów
2.0 TS w 156 max. w mieście 14L. Dziś zagazowałem 166 2.0 TS Stag go fast, listwa stag, reduktor stag r01 150, wlew pod klapka z przejściówka montaż jak zawsze Tom Gaz Wolbórz.
Miłośnik pizzy i samochodów włoskich
u mnie jak narazei na 41-2 litrach gazu zrobilem 380 km czyli splanie okolo 9l - jestem zadowolony![]()
Policz jeszcze raz.
- - - Updated - - -
Machłeś się o jakieś 2L.
Moja Bella