Kupiłem KAMOKA i założyłem i...... w połozeniu neutralnym zewnętrzne krawedzie nie dotykają szyby, w czasie jazdy objawia się to ich powiewaniem od wiatru, ktoś ma jakiś patent?? dociskanie ramienia nic nie da bo dociska tylko środek pióra a nie krawędzie![]()
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Jakis czas temu zalozylem żonie w stilo wycieraczki oximo. Mialem wczoraj okazje pojeździć i powiem wam rewelacja. Zbierają idealnie. Pracują bezszelestnie. Kosztują 25% tego co Bosch'e ktore mam a w porownaniu do nich to ten mój Bosch pracuje jak tania podrobka - pierdzi przy starcie, nie ściąga idealnie, nie jest super cichy.. Generalnie bylem zadowolony z Boscha. Do wczoraj. Testowal ktos te oximo w 159?
miałem je w Alfie 156 oceniam je bardzo dobrze. Przestępna cena oraz wysoka jakośćbezszelestna praca zbierają bardzo dobrze
Ja u siebie mam Oximo w 159. Jeszcze mam je zbyt krótko,zeby oceniać ,ale jak narazie zbieraja idealnie i cicho.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Panowie ja kupiłem zestaw dedykowany Bosch i jest bardzo dobrze, stare były OE od nowości czyli z 2011 rokuW drugim aucie E46 mam też dedykowane wycieraczki Bosch od ponad dwóch lat, dopadła je trzecia zima właśnie i zaczynają się poddawać po ponad 50k przebiegu. Co jak co uważam, że za wycieraczki Bosch warto zapłacić choć nie lubię specjalnie tej marki
Polecam
![]()
Ford S-Max 2.2 16v TDCi '13
FIAT Barchetta 1.8 16v VFD '00
FIAT Punto 1.1 8v FIRE '99
A jakie długości oximo macie? 600/450? Ja kamoki chyba odeśle bo porazka
Ostatnio edytowane przez paweltbu ; 03-12-2016 o 11:39
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Kamoka zdecydowanie na nie. Wycieraczek nie miałem, ale mają do czynienia z innymi częściami owej marki pod względem jakości i trwałości pozostawiają wiele do życzenia... Także nawet bym nie zaryzykował, bo kasa wyrzucona w błoto![]()
Ford S-Max 2.2 16v TDCi '13
FIAT Barchetta 1.8 16v VFD '00
FIAT Punto 1.1 8v FIRE '99
Polecam nową serię MagnetiMareli