Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Siema wszystkim :))

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kappa 2,4 TDs 124KM 1996, Alfa 147 1,6 120KM 2002

Domyślnie Siema wszystkim :))

Witam Z włoszczyzną mam do czynienia od kilku ładnych lat (TYLKO i wyłącznie MOJA Kappa SW 2,4 TDs z 96 roku - czego to ja z nią nie przerabiałem...), ale z Alfą styczność dopiero od kilku dni. A to w związku z tym, że matce zachciało się samochodu nie za małego, nie za dużego, palącego w granicach rozsądku. Jako że ja lubię włoskie, za FIATami nie przepadam, matka zero pojęcia o samochodach i brak precyzji czego szuka, to wybór był między Lancią a Alfą. Lancia Y za mała, Kappa zdecydowanie za duża, a Lybra niezbyt do gustu przypadła (za duża, wygląd nie ten itp.), więc wybór padł na 147 1,6 120KM z 2002r 5d. Średnio byłem tym zachwycony (serce jednak przy Lanciach), ale kurde... Po kilku kilometrach polubiłem tego gokarta Mimo że prowadzenie w tej chwili to koszmar, własnej roboty przy pierdołach wymagała, a i doinwestowania nadal, wiadomo - wóz używany, to mimo tego jakoś tak przyjaźnie się w niej czuję I nic mnie nie obchodzi że z tyłu się tylko kurdupel zmieści przy moim ustawieniu fotela

I od razu 2 pytania prośby.

1. Czy ktoś posiada sprawdzone i działające setup CD do zmiany języka? Laser mam czysty i czyta nagrywane płyty - muzyka, płyta z aktualizacją softu do 2616, CD z mapami, ale żadna wersja CD do ustawień języka nie zadziałała - za każdym razem error i nic więcej. Zmienić się udało dopiero przy włożeniu płyty z mapą, ale wkurza mnie, że nie mam płyty jedynie do zmiany języka

2. Poszukuję plastikowej zaślepki/osłony lampy przedniej lewej (ta przed kierowcą). W moim samochodzie jej nie ma. Się komuś gdzieś zapodziała :/ Jeśli ktoś by posiadał i mógł odstąpić za sensowne pieniądze (za 150 zł to lampę całą kupię ), to będę wdzięczny )

Pozdro dla czytających to, szerokości i przyczepności I patrzcie po lusterkach by nie hamować TIRom przed nosem, bo to stresujące
    Ostatnio edytowane przez Michal198422 ; 04-12-2016 o 23:23

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Didi1102
    Mieszka w
    Czernica
    Auto
    156sw

Domyślnie

ello