Pozdrowienia dla pana w złotej 156 SW przy wyjeździe z Tesco w Rybniku
Spojrzał na mnie jak na idiotę![]()
w takim raze ja pozdrawiam pana w 156 sr78... selespeed oraz pana w 147 sr79..., ktorzy patrzyli na mnie, jak na idiote na ulicy 3 maja w rybniku. dodatkowo pozdrawiam pana w 156, ktory odmachal w rybniku na raciborskiej 12.06 okolo 11.40
![]()
Pozdro dla czarnej 147 na blachach KWA widzianej wczoraj około godziny 17 na trasie Zator - Wadowice. Straszne korki były, kolega wyjeżdżał ze stacji, zwolniłem, zamrugałem, przepuściłem, a kolega podziękował![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
uzbieralo sie z ostatnich kilku dni a i z pamiecia nie najlepiej wiec pozdro dla wszystkich mijanych w ten weekend na trasie kraków-warszawa, zwłaszacza srebrna 159, rejestracja SR..... ktora nie omieszkala mnie zgonic z lewego pasa, 25 km przed czestochowawybaczam bo lecieli troche ponad moje 140
ale awaryjka i dlugie byly
![]()
Pozdro dla alfisty z bordowej 156 po lifcie, rejstracja SR...., dzisiaj ok 13:15 na kotucza w Rybniku, odwzajemnione pozdrowienia wymiana spojrzeńhehe już dawno coś takiego mi się nie przydarzyło!!
Poza tym pozdro dla wszystkich, którzy na drodzę ignorują pozdrowienia i dziwnie się patrzą, coś w stylu "o co kaman, coś Ci się popieprzyło"... hehe tacy widocznie też muszą być. 3majcie się!
ja ja mogymy machać i blindować nie ma sprawy ja mam takiego w siemcach co mi blindzi po łocach jak ja blinduja
z kim to ja dzis sobie machalem w rybniku? kolega 156 jechal do ronda gliwickiego od bp pod gorke. ładnie mrognął oczkami a ja mu odmachalłem. ps wystawiłem cała ręke żeby mnie zobaczyłpozdr. miło. Rocky chyba o tej samej mowa!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez sław ; 16-06-2009 o 19:50