Dopinamy w tej chwili wszystko na ostatni guzik, więc myślę, że w przyszłym tygodniu powinny ruszyć zapisy. Tak jak w zeszłym roku, będzie zrobiona strona zlotowa. Jeszcze troszkę cierpliwości![]()
1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
Dopinamy w tej chwili wszystko na ostatni guzik, więc myślę, że w przyszłym tygodniu powinny ruszyć zapisy. Tak jak w zeszłym roku, będzie zrobiona strona zlotowa. Jeszcze troszkę cierpliwości![]()
Ja postaram się być. Bywam na zlotach motocyklowych. Jest fajna konkurencjastawia się dwie beczki puste po piwie na nich dwie osoby , pomiędzy nimi kilku metrowa lina i kto kogo przeciągnie
Liczy się technika sama siła nie wystarczy trzeba tylko uważać żeby lina się nie skończyła w ręku. Wygrany dostaje piwko, zostaje na beczce i walczy z następną osobą. Naprawdę dobra zabawa i kupa śmiechu
![]()
TMiN przydała by się na zlocie profesjonalna diagnostyka komputerowa![]()
Wodzu33. Zapewniam Cie ze nie bedzie na takie zabawy jak piszesz ani czasu ani sił
Rudix. My to jeszcze poza obecnoscią liczymy na to samo co w zeszlym roku![]()
Rudix, bo trzeba będzie rozruszać towarzystwoA kto lepiej to zrobi, jak nie Ty??
![]()
A kiedy będzie wiadomo, jakie są koszty uczestnictwa w zlocie? Wiem ze jeszcze atrakcje nie są do końca ustalone, ale spróbujmy może określić ceny tak w przybliżeniu żeby potem nie było masowych rezygnacji...
Ja oczywiscie podpinam sie pod wszelka pomoc... oczywiscie w zakresie transportu... no chyba ze wiecie jak mozna mnie jeszcze wykorzystac... pozdrawiam... moja kom. maja juz chyba wszyscy wiec jakby co to dzwoncie...
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/32838
Alfy się psują... a niby z kobietami to nie ma problemów??????
House