Zobacz wyniki ankiety: Czy na Zlocie w Częstochowie ma odbyć się 1/4 mili czy więcej więcej sprawnościówek

Głosujących
45. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1/4 mili

17 37.78%
  • Konkurencje sprwnościowe

28 62.22%
Strona 6 z 57 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 568

Temat: Zlot w Częstochowie 28-30 sierpnia 2009

Kate
    Gość

Domyślnie

Dopinamy w tej chwili wszystko na ostatni guzik, więc myślę, że w przyszłym tygodniu powinny ruszyć zapisy. Tak jak w zeszłym roku, będzie zrobiona strona zlotowa. Jeszcze troszkę cierpliwości

ViP Świeżak Avatar Wodzu33
    Mieszka w
    Suwałki
    Auto
    AR 164 '98 2.0TS 8v

Domyślnie

Ja postaram się być. Bywam na zlotach motocyklowych. Jest fajna konkurencja stawia się dwie beczki puste po piwie na nich dwie osoby , pomiędzy nimi kilku metrowa lina i kto kogo przeciągnie Liczy się technika sama siła nie wystarczy trzeba tylko uważać żeby lina się nie skończyła w ręku. Wygrany dostaje piwko, zostaje na beczce i walczy z następną osobą. Naprawdę dobra zabawa i kupa śmiechu

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

TMiN przydała by się na zlocie profesjonalna diagnostyka komputerowa

Rudix
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33 Zobacz post
    Festyn rodzinny pod hasłem Zlot organizuje KARP i niech tak pozostanie, Oni maja morze i plaże.
    My organizujemy Zlot motoryzacyjny, jeśli ktoś ma ochotę pograć w piłkę to zawsze może zrobić to na ośrodku miejsce do takich rozrywek jest na terenie Oleńki.
    Zastanówmy się może nad tym czy jest sens wydawać pieniądze na wynajmowanie lotniska i załatwianie profesjonalnych firm szkoleniowych do doskonalenia techniki jazdy samochodem, jeśli możemy zorganizować piknik na łączce przy udziale firmy organizującej zabawy na świerzym powietrzu.
    Będzie zdecydowanie taniej i z całą pewnością organizatorzy bedą mieli o wiele mniej roboty.

P.S. Bardzo proszę o konstruktywne propozycje
    Dobrze gada, wódki mu nalać!
    Jeśli nic mi nie wypadnie (o czym bede wiedziec do konca miesiaca) to mozecie liczyc na moja obecnosc i wszelka pomoc!!!
    Pozdrawiam!

Fred
    Gość

Domyślnie

Wodzu33. Zapewniam Cie ze nie bedzie na takie zabawy jak piszesz ani czasu ani sił

Rudix. My to jeszcze poza obecnoscią liczymy na to samo co w zeszlym roku

Rudix
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Fred Zobacz post
    Wodzu33. Zapewniam Cie ze nie bedzie na takie zabawy jak piszesz ani czasu ani sił

Rudix. My to jeszcze poza obecnoscią liczymy na to samo co w zeszlym roku
    Oj Fred! Przeciez napisalem, ze mozecie liczyc na moja wszelka pomoc!
    Bedzie to co w zeszlym roku! Baaaa, nawet wiecej!!! Wspolpracuje z telewizja Trendz.pl wiec mozemy zrobic mega relacje i taka balange o ktorej nawet sie Wam nie snilo!!!

Kate
    Gość

Domyślnie

Rudix, bo trzeba będzie rozruszać towarzystwo A kto lepiej to zrobi, jak nie Ty??

karol
    Gość

Wink

A kiedy będzie wiadomo, jakie są koszty uczestnictwa w zlocie? Wiem ze jeszcze atrakcje nie są do końca ustalone, ale spróbujmy może określić ceny tak w przybliżeniu żeby potem nie było masowych rezygnacji...

Kate
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał karol Zobacz post
    A kiedy będzie wiadomo, jakie są koszty uczestnictwa w zlocie? Wiem ze jeszcze atrakcje nie są do końca ustalone, ale spróbujmy może określić ceny tak w przybliżeniu żeby potem nie było masowych rezygnacji...
    Ze względu na to, że negocjacje jeszcze trwają, koszt zlotu będzie podany wraz z uruchomieniem strony www. Wiem, że się niecierpliwicie, ale wykażcie jeszcze odrobine cierpliwości. Jeśli wypali wszystko to, co mamy w planach (a staramy się by tak było), to będzie moc zabawy i emocji

Użytkownik Maniak resoraków Avatar House
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 2.0 TS

Domyślnie

Ja oczywiscie podpinam sie pod wszelka pomoc... oczywiscie w zakresie transportu... no chyba ze wiecie jak mozna mnie jeszcze wykorzystac... pozdrawiam... moja kom. maja juz chyba wszyscy wiec jakby co to dzwoncie...
    http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/32838

Alfy się psują... a niby z kobietami to nie ma problemów??????
    House