Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Alcantara, a nie mikrofibra, no chyba, że zwrot "mam tapicerkę w szmatach" nabiera w Twoim aucie nowego znaczenia![]()
W przedliftowych te półskórzane fotele były jak najbardziej połączone z mikrofibrą, a przynajmniej tak nazywano ten materiał. Mikrofibra to nie tylko ściereczki do czyszczenia kurzu.
Czyli to nie jest welur/alcantara tylko jakiś drobny materiał tekstylny tak?
Tak, ma bardzo gęste włókna.
Czy ktoś z Was miał okazję jeździć Giuliettą w wersji halogen i xenon - jak wygląda porównanie tych oświetleń nocą? Dużo lepsze są xenony w ARG czy też raczej kwestia tylko tego doświetlania zakrętów?
Ja nie miałem okazji jeszcze porównać ich nocą więc ciężko mi samemu wyrobić opinię. Do tej pory śmigałem Audi z xenonami (B7,A5,C7) i jak dla mnie jazda nocą z takim zestawem to bajka ale znów pojawiają się coraz częściej opinie, że w kompaktach nie widać różnicy.
widać i to znacznie!!! jest różnica ogromna!!
Moja oferta już nieaktualna.
Alfa znalazła nowych właścicieli, pewnie wkrótce dołączą do forum.
Witam Panowie.
Skradziono Alfa Romeo Giulietta w nocy z 11/12.12.2016r. w Katowicach na ulicy Dąbrowskiego...
Kolor: Czerwony
Rok Produkcji: 2013
Silnik 1.4 120 KM + LPG (firmy Stag)
nr. rejestracyjny: RZE 11095
nr VIN: ZAR94000007198025
Dodaje tą wiadomość, bo być może rzucił się komuś gdzieś w oczy taki samochód (o tym nr. rejestracyjnym). Jak również, aby ktoś się nie naciął gdyby czasem auto trafiło do sprzedania...
![]()