A ja dziś tylko zderzak wymieniłem. Wreszcie moja 166 ma oba światła przeciwmgłowe z przodu [emoji3]
A ja dziś tylko zderzak wymieniłem. Wreszcie moja 166 ma oba światła przeciwmgłowe z przodu [emoji3]
no ja dalsze zakupy ramka do radia mi przyszla i zamontowanajuz panel duzo lepiej wyglada na zwyklym radiu niema tych pustych miejsc
i czekam na kabel od viakena
![]()
Przykręciłem podkładkę pod tablicę na przedni zderzak, oraz zamontowałem nakrętki na wentyle z logo Alfy![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Tarcze Mikoda klocki TRW poszły na przód. I wymieniona leciutko podciekajaca nagrzewnica. Po wysypie postów o zalanych sterownikach skrzyń wolałem spać spokojnie. Mimo, że mój sterowniki profilaktycznie był zabezpieczony plastikiem przed zalaniem.
A i jeszcze filtr przeciwpylkowy wymieniony. Kraków przyspiesza zużycie tego ustrojstwa
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Cały czas do przodu!
Zmieszany swoją bezczynnością i zmotywowany postem "tęperatura w GT" wymieniłem termostat![]()
delikatny lifting kluczyka - wymienione gumki przycisków i zaczep do breloczków. Dodatkowo na sezon zimowy wymienione dywaniki na gumowe, nie lubię dywaników gumowych ale przy tej pogodzie to lepsze rozwiązanie.![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
wizyta na szarpakach - jutro wymiana jednego wahacza gornego i guma na stabilizatorze
edit
dzis juz wymieniony gory od strony kierowcy i piski i dzwieki jak stara kanapa ustaly
Ostatnio edytowane przez Witboy ; 20-12-2016 o 15:32
zrobiłem podjazd i w końcu zagarażowałem alfę żeby nie marzła na mrozie nocamii ruda się nie będzie rzucać na podwozie
![]()
Kilka dni temu wymieniony kompletny rozrząd.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM