No to moze tak...
Ja opisywałem w okolicach końca września moje odczucia z jazdy testowej GIULIA 180 2.2AT, jak wówczas napisałem skłaniam sie obecnie do benzyny ale uznałem ze jeździ sie tym dieslem bdb, 2 tyg temu odezwał sie ktoś do mnie z innego salonu poznańskiego przejechałem sie dieslem tez 180km, ale w manualu i wiem ze takiego bym nie kupił bo ma dużo mniejszy moment obrotowy i to czuć... poza tym ten AT naprawdę fajnie działa
No i w końcu w czwartek przejechałem sie w benzyna - jest demo w Polcarze No i raczej jestem juz zdecydowany na zakup chociaż po przejażdżce 180dieslem w AT tez go jeszcze nie skreślam
Co do benzyny brzmi fajnie a powyżej 4K ma fajny dla mnie dźwięk, spalanie myśle ze przy mojej jeździe bedzie niestety jakieś 2x większe niz w dieslu, w tym demo średnie było 12,5, w dieslu demo było 7,5
Na pewno będę chciał mieć łopatki przy kierownicy bo w dieslu były i dawaly mi frajdę z jazdy, a w benzynie mi ich brakowało.
Auto z obiema jednostkami równie pewnie sie prowadzi i odczuwalnie ma podobne osiągi.
Przy okazji pobytu w salonie miałem przyjemność posiedzieć w czarnej Q... ale szybko wysiadłem bo to nie moja liga ale miał zajebiste sportowe fotele
No nic mam nadzieje ze za niedługo zawita u mnie Giulia na podjeździe
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk