I to co wrzuciłeś to są rozsądne ceny.Ja też uważam, że kilka tysięcy za kawałek rury to grube przegięcie! W ogóle, żeby nie było, gdy dostałem wycenę na dolot, wydech, strojenie za 8.5k, z sugestią, że jeszcze FMIC by się przydało, bo uzyskane 215-220 KM się słabo trzyma, to oplułem monitor i zacząłem się turlać ze śmiechu.
Teraz przykładowa rura "markowa, importowana": http://www.supersprint.com/ww-en/alf...ter-v7.aspx#!/
Czyli tak - powyższe to jest ZWYKŁA RURA, bez żadnego kata, bez niczego. Cena: 700 E. Cen z metalicznym katem nie będę podawał, żeby nie straszyć. Ja wiem - rozbój w biały dzień. W żadnym razie nie uważam, że warte tego, tylko wrzucam, że są i takie oferty.
Na ich tle oferta, którą dostałem za DP + kat (pewnie metalowy) za 2.5k brzmiała "rozsądnie". Widać firmy, które ogarnęły Julki robią tego tak mało, że strzygą każdego klienta do bólu. A A4 jeździ jak psów, i każdy modzony, więc jest rynek i schodzi im tego pewnie 5 palet miesięcznie...I jeszcze potem takie A4 nas objeżdża.
![]()
![]()