Idzie wyłączyć tylko trzeba wiedzieć jak. Taka toyota gt86 też ma przycisk tylko tryb sport, w którym esp mniej ingeruje ale jednak działa ale są procedury aby wyłączyć całość i pewnie FR też taką ma.
Idzie wyłączyć tylko trzeba wiedzieć jak. Taka toyota gt86 też ma przycisk tylko tryb sport, w którym esp mniej ingeruje ale jednak działa ale są procedury aby wyłączyć całość i pewnie FR też taką ma.
W eLearn jest dokładny opis systemów kontroli trakcji, zachęcam do lektury.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Panie, Belfer napisał, że wyłącza wszystko. I to w pierwszym poście z instrukcją. Co mnie obchodzą inne marki, że są dla ciot i nie wyłącza się. Pytanie było o 159 je dostał, a że nie potrafi zrozumieć ten "dzieciak" to nie mnie za to wiń.
- - - Updated - - -
Spójrz w lustro i się zastanów nad sobą zanim ocenisz innych.
W końcu to bolid młodzieży wiejskiej wiec jak tak wygląda serwisowa procedura wyłączenia systemów to mnie nie dziwi. Pisząc procedury nie mam na myśli wprowadzenie systemu w błąd tylko wyłączenia wspomagaczy. W toyocie wystarczy odpowiednia kombinacje wciskania hamulca i zaciąganie ręcznego po czym system się rozłączy i zostaje goły ABS. Ale nie dziwie się, że nie idzie tego rozłączyć przyciskiem bo patrząc na poziom wielu wypowiedzi w tym temacie nie skalanych inteligencją dla wszystkich było by bezpieczniej gdyby jednak w AR też się nie dało tego wyłączyć jednym guziczkiem![]()
Panowie... A jakby tak podać odpowiedź i link do źródła to by było źle? Bez tych wszystkich "dodatków"? Niedługo nowy użytkownik nie będzie miał szans znaleźć żadnego info na forum bo tylko mądrowanie się w każdym temacie!.
Wielcy mi alfiści. Na drodze to każdy łapka w górze i światełka, a na forum to obrzucanie i wytykanie podstawówki?
Pomyślcie o tym. Mamy szansę być wyjątkowym forum, skoro jeździmy wyjątkowymi samochodami. Nie zachowujmy się więc jak buce. Ok?
Niech to będzie życzeniami noworocznymi.
Ps. Moderatora proszę o posprzatanie tej stajni, bo 90% postów nic nie wnosi![]()
Moderator ma być jak policja. Robić porządek i nie unosić się swoją dumą.
Jak ma do tego prawo (i powód oczywiście) to niech przypierdoli pałką, a nie ciągnie dyskusję która w 99% ma oczywisty efekt.
Po co mod ma swoje prawa? Żeby straszyć?
Niech zacznie stosować - jak może i jak potrzebuje. A jak nie chce, to trzeba schować dumę.
Jako zalozyciel tematu zwracam sie z prośbą do moderatora o jego usunięcie. Zakonczy to wszelkie nieporozumienia. Dziękuję.
To nie mój dział i nie ja w nim robię porządki.
Możesz mi wskazać jedno zdanie merytoryczne z Twoich dwóch postów? Ja jakoś nie widzę w nich nic na temat... ale ja przecież nie umiem czytać
Odpowiedziałem dość wyraźnie, że wyłącza się wszystko po około 3 sekundach. Co tam jeszcze brakowało?