Proszę mnie dopisać do listy :-) mój bolid i ja ;-) poproszę na Priwa nr konta na które mam zrobić przelew i jaką kwotę mam przelać (piszę się na wszystko, a spanie to domek max) ...
Proszę mnie dopisać do listy :-) mój bolid i ja ;-) poproszę na Priwa nr konta na które mam zrobić przelew i jaką kwotę mam przelać (piszę się na wszystko, a spanie to domek max) ...
No i to mnie sie podobaMoze w koncu bedzie troche wiecej czasu na pogadanie
![]()
Już wpisuję na listę
Teraz płacisz zaliczkę tylko za domek, który należy wcześniej zarezerwować. Za resztę tj. wjazd do muzeum, próba sprawnościowa, ognisko płaci się podczas Zlotu.
Rezerwacja: na stronie Campingu jest zakładka "rezerwacja on-line", należy na nią kliknąć i wypełnić wymagane pola. "Rodzaj rezerwacji": indywidualna. W polu "Zamawiam usługi dodatkowe" należy wpisać rodzaj domku, jaki się wybiera oraz informację, że jest się uczestnikiem Zlotu Alfy Romeo. Potwierdzenie rezerwacji powinno przyjść mailem. Rezerwacja ważna jest wtedy, gdy na konto ośrodka wpłynął pieniądze.
Dane do przelewu:
Ośrodek Szkoleniowo-Wycieczkowy "Pod Sosną"
Camping Nr 77
99-416 NIEBORÓW
47 1140 2004 0000 3702 5346 2211
Przy okazji przypominam uczestnikom, że potrzebne są mi Wasze numery rejestracyjne - bez nich wjazd do muzeum nie będzie możliwy! - oraz numery telefonów. W związku z powyższym proszę o ich przesłanie na PW lub maila: arho01(małpa)wp.pl Osoby od których już dostałem dane, są zaznaczeni na liście uczestników Zlotu na zielono![]()
Ostatnio edytowane przez arho01 ; 20-06-2009 o 23:02
Koledzy do zlotu Gtv/Spider zostało tylko 4 dni, nikt więcej się nie skusi ? naprawdę warto byc na tej imprezie, pierwsza tego typu okazja i druga może byc dopiero za rok
![]()
i po
organizacja jaka była każdy widział ;p
było zajebiście jeszcze raz dzięki![]()
Może trochę więcej szczegółów..
Sam nie wiem Zbig czy Ci mam dziękować za tę uwagę czy nieNapiszę do kogo trzeba o zbanowanie jakby co
(żart oczywiście
)
Dziękuję wszystkim za przybycie, jak się domyślacie rekord ilości Gtv w jednym miejscu został pobity z dużą rezerwąGratuluję Radkowi za najładniejszą Gtv Zlotu oraz Austinowi za zajęcie I miejsca na próbie sprawnościowej
Zachęcam do zamieszczania filmików i zdjęć ze Zlotu![]()
arho01 oraz Papamek impreza przednia! Sama wiem, jak ciężko coś zorganizowaćMożecie zabrać się do pracy nad przyszłorocznym zlotem
![]()
rigobert, no co tu dużo opowiadaćByło "same BMW"
Polansowaliśmy się pod pałacem w Nieborowie, potem przejechaliśmy na obiad (również lansem
), a kiedy już wszyscy mieli dobrze dociążone auta (po zacnym obiedzie) pojechaliśmy na próbę sprawnościową. Nie obyło się bez poświęceń.. lakieru tudzież powietrza w oponie! A potem balanga do białego rana
no może prawie białego ;P To w takim "telegraficznym skrócie"
Dwa zdjęcia poglądoweNa szybko
zdjęcia... http://encykloperia.art.pl/alfaholicy/zlotgtv/gal1.php
Ostatnio edytowane przez Kate ; 12-07-2009 o 20:15
Witam wszystkich!
Moje wrazenia po zlocie sa bardzo negatywne...
Nastawilem sie na wygrana w konkursie o najladniejsza... i dupa
Mialem nadzieje ze zwiedzanie palacu nie okaze sie takie nudne i Radek odbedzie walke bokserska z jakze kulturalnym dziadkiem (wzialem nawet popcorn i cole)... i dupa
Chcialem pokazac Wam jak sie jezdzi na takich zawodach... i dupa (kiepski stan mojego zawieszenia)
Teraz najgorsze! Po paru godzinach z Wami odjezdzalem z wielkim zazenowaniem i ze lzami w oczach... ;( Dlaczego tak krotko?!
Teraz na powaznie. Dziekuje bardzo wszystkim a zwlaszcza Arturowi i Pawlowi za te wspaniale wrazenia ktore bede dlugo pamietac! Tak sie ciesze, ze moglem Was zobaczyc i pogadac... Wszystko bylo super!
Szkoda tylko, ze nic nie wygralem. Ale nie jechalem tam po to przeciez!
Tak zaluje ze nie moglismy zostac z Wami... Jak bylo na ognisku?
Jednym zdaniem... Przejechac ponad 600km, wydac te pieniadze, wlozyc tyle pracy w auto, drzec przed groznym Radkiem aby posluchac gadajacego auta Freda, zobaczyc Wasze twarze i spedzic z Wami pare godzin - warto było...
Gdyby ktos chcial zobaczyc moje zdjecia, sa tutaj - http://picasaweb.google.pl/Rudix86/ZlotGtv#