Jeśli nie jesteś mechanikiem nie możesz określić czy wszystko jest ok - już było kilka procesów i każdy sędzia przyznawał, że zapis ten jest o kant **** potłuc![]()
Jeśli nie jesteś mechanikiem nie możesz określić czy wszystko jest ok - już było kilka procesów i każdy sędzia przyznawał, że zapis ten jest o kant **** potłuc![]()
Nie o tym wątek ale powiem tak- chyba mieszasz kwestię sprzedaży przez osobę prywatną ze sprzedażą przez komis - owszem w tym drugim przypadku nic klauzula nie znaczy. Ja z doświadczenia zawodowego powiem Ci że zdrowo myślący sąd oddali powództwo. - to na kupującym leży zachowanie należytej staranności w sprawdzaniu pojazdu kupowanego nie od handlarza- to jest towar UŻYWANY. nie ma znaczenia że nie jesteś mechanikiem - nikogo to nie interesuje- to zapłać za ASO i mechanika a że dziadowałeś to Twój problem. Wybacz ale teoria sobie życie sobie.
i chyba zakończymy te dywagacje prawne.
Możliwe - niemniej ja znam inne historieNie z autopsji ale można powiedzieć, że z potwierdzonego źródła. Ale z mojej strony też koniec OT.