Witam, poszukuję AR 159 tylko i wyłącznie automat, 1,9 lub 2,4. Gdyby ktoś coś wiedział to zapraszam. od 2008r
pas za scudetto jet w kolorze nadwozia, a powinien być czarny mat, lakiernik się rozpędził
Hunt, cena w watku czy na priv?
Witam. Czy ktoś może coś powiedzieć o tym ogłoszeniu?
.olx.pl/oferta/alfa-159-sw-1-9jtdm-16v-zobacz-serwis-w-aso-bez-dpf-chip-pewniak-CID5-IDjHmvD.html#1104e14846
Auto krajowe, przebieg teoretycznie faktyczny i jak na diesla nie powinno chyba specjalnie robić wrażenia. Pytanie podstawowe. Panie, skoro tyle Pan władował w to auto to czemu je sprzedajesz? Czy jest to przebieg po którym po prostu jest tylko gorzej i zaczną wychodzić pozostałe sprawy związane z eksploatacją? Wtryski, pompa itp? Z drugiej strony lepsze prawdziwe 310 tyś niż tureckie 480. Stan jaki jest na foto odzwierciedla faktyczną wartość jaką życzy sobie właściciel tej alfetki? Jeżeli ktoś mógłby się wypowiedzieć byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.![]()
Nie chcę nikomu robić anty-reklamy ale dla mnie nie jest to logiczne żeby sprzedać auto w które się włożyło tyle pieniędzy(Sprzedający wspomina o nowym wtryskiwaczu, dwumasie wraz ze sprzęgłem, regeneracji turbiny... A to nie są małe koszta, nawet w ogłoszeniu jest wzmianka o sumie 7000zł za te przyjemności).