Witam,
Dosyć długo już stoi to ogłoszenie i nie wiem czym jest spowodowane( ?
Zly egzemplarz/ konfiguracja/ cena;(
Proszę o opinie
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yEZhH.html
Pozdrawiam
Witam,
Dosyć długo już stoi to ogłoszenie i nie wiem czym jest spowodowane( ?
Zly egzemplarz/ konfiguracja/ cena;(
Proszę o opinie
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yEZhH.html
Pozdrawiam
Widziałem tego Spidera wczoraj, przy okazji oglądania czerwonej 159 w tym samym salonie/komisie. Wizualnie wyglądał bardzo dobrze i cieszył okoStoi w salonie z otwartym dachem i aż kusi, żeby podejść zerknąć. Niestety nie powiem o nic o stanie technicznym, bo potraktowałem go tylko jako ciekawostkę.
Co do tego, że długo wisi, w przypadku tego samochodu bym się tak nie przejmował. Samochód jest raczej z kategorii tych mniej praktycznych na co dzień:
- tylne siedzenia bardzo małe, raczej na walizkę lub dzieciaka, bo ciężko żeby usiadła tam dorosła osoba
- dodatkowo dość mały bagażnik, jak to w samochodach ze składanym dachem - zdjęcia np. tutaj theaa.com/allaboutcars/cartestreports/2010091.html
więc naturalnie nie ma na niego tylu chętnych co na np. rodzinne kombi.
teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio'93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic'06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
'04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico'98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic
A co myślicie o tej konfiguracji? skrzynia silnik?
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
a na zimę da się przeżyć? miałem brere 2.0 jtdm... i byłą dobra 2.4? duża różnica?
Nie do końca rozumiem pytanieZarówno 2.4 jak i 2.0 to bardzo dobre silniki, ale nie do kabrio
Stoisz sobie na światłach w swoim pięknym kabrio, a tu kle kle kle kle...
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
2.4 nie robi aż tak bardzo kle kle. Jest to bardzo fajny silnik i bardzo ładnie brzmi podczas jazdy, można go polecić z czystym sumieniem. Oczywiście jest grupka ludzi którzy twierdzą że awaryjny, że głowice pękają. Ale na weselu rosół też jest albo zimny albo za słony. Dpf w tym silniku może z czasem dawać się we znaki. To że auto długo już stoi o niczym nie świadczy, zwłaszcza że byle "mietek" tego nie kupi. Na takie auto trzeba konkretnego gościa wiedzącego czego szuka. Druga sprawa że wolał bym już kupić 2.4 niż cudowne 3.2 JTS. Tak że ja jestem z tych co raczej polecają silnik 2.4 i go chwalą. Pozdrawiam
a wiecie coś o skrzyniach? ta jest poliftowa w serwisie powiedzieli mi ze ,,japońska"