Witajcie,
Zastanawiam się nad wymianą radia na Uconnect - wie ktoś czy to mozliwe w Julkach sprzed liftu? Wiem że musiałbym wymienić listwę, nie wiem tylko czy ta nowa nie jest szersze, bo przyciski świateł powędrowały wyżej?
Witajcie,
Zastanawiam się nad wymianą radia na Uconnect - wie ktoś czy to mozliwe w Julkach sprzed liftu? Wiem że musiałbym wymienić listwę, nie wiem tylko czy ta nowa nie jest szersze, bo przyciski świateł powędrowały wyżej?
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
musisz wymienić.... deskę -patrz rozmieszczenie przycisków halogenów przednich tylnych i blokady centralnego zamka Nie włożysz Uconnec-ta do wnęki po radiu przedliftowym
Dzieki za odpowiedzi - zatem temat nie ma sensu![]()
Ehh brakuje tego streamingu bezprzewodowego![]()
może to jakis AUX BT z Allegro/Ali zalatwi sprawe?
A próbował ktoś może montaż nawigacji tej otwieranej z przed liftu do auta wyposażonego w zwykłe radio. Czy jest to możliwe? Czy instalacja się różniła w tych radiach?
Dokładnie tak, zamówiłem: https://www.amazon.co.uk/Kinivo-BTC4.../dp/B009NLTW60 ma super opinie i jest estetyczny więc się sprawdzi![]()
pewnie możliwe...radio ok. 1000 pln , ekran ok. 300 pln musisz pociągnąć instalacje dla anteny satelitarnej do tyłu auta ..B&M gdzieś też ze 150 pln..i ok. 800 pln na same mapy....nie ma sensu liczyć.
Może lepiej zainwestuj w jakiś kombajn 2din ..wyjdzie tak samo cenowo a masz kamerki cofania , dotyk , stream po BT i wiele innych pierdołów jak ,, darmowe " mapy które nie maja takich zabezpieczeń a przy sprzedaży auta zawsze możesz to wyciągnąć i wsadzić do innego.
Pierwsze lepsze z YT
https://www.youtube.com/watch?v=xJfUlYJ6T6o
Z tą ceną trochę przesadziłeś jest na alledrogo do kupienia zestaw radio plus wyświetlacz za 800. B&M mam już ze zwykłym radiem. Najbardziej zależy mi na informacjach z komputera pokładowego, bo bez tego trzeba przełączać na dystans, spalanie itd. i to mnie wkurza. Wcześniej w stilo miałem radio z nawigacją i wyświetlaczem i tego mi dość mocno brakuje, bo tam pokazuje wszystkie informacje naraz. Tak się chciałem tylko dowiedzieć czy instalacja się różniła między tymi radiami. Czy trzeba coś przerabiać czy podchodzi P&P.