Moja już jest w centrali, rejestruje się i czeka na zmianę opon. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem dealera to w piątek powinna być do odebrania.
Gdzie napisałem, że Giulia to słaby produkt? wskaż taki cytat albo publicznie przyznaj, że napisałeś bzdurę, wyssaną z palca. Oczekuję odpowiedzi.
Przy okazji wyjaśniam, nie umiejącym czytać ze zrozumieniem: pisałem o tym, że Giulia nie ma zdefiniowanego klienta docelowego a sposób jej wprowadzania na rynek woła o pomstę do nieba. Te dwa czynniki ograniczają możliwości sprzedaży. A to auto musi się sprzedawać, inaczej produkcja innych modeli może stanąć pod znakiem zapytania, bo to jest biznes. Na razie sprzedaż Giulii jest mocno przeciętna.
Jak ktoś pisze wyżej, że "patrząc rozsądnie w 2017 roku można liczyć na sprzedaż ok. 120.000-140.000" to ja się pytam, gdzie ten rozsądek? Sprzedaż ma wzrosnąć dwukrotnie, czyli o sto procent rok do roku?
Pokaże ktoś taką markę? Jakiś precedens?
Posłuchaj - OCZEKIWAĆ ODPOWIEDZI - to sobie możesz od swojego dziecka jeśli takie posiadasz panie hrabio od siedmiu boleści. Czy ty w ogóle siebie czytasz? Za kogo się kolego uważasz? Brak ci nawet tego minimum inteligencji by wreszcie zrozumieć, że na tym forum ludzie się już z ciebie śmieją?
Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL
Panowie spokojnie - tak jak pisałem IGNOROWAĆ i po sprawie
Pozdrawiam forumowiczów
To ja chętnie stawiam się w K.Dolnym na oglądarę. Ponad to, świetny pretekst żeby umyć swoje V6. Daj znać jak się będziesz wybierał 602 637 201 Michał