no zlocik calkiem mily. dzieki za organizacje. powrot do olawki tez w porzadku z polim udowodnilismy jakie auta sa najlepsze![]()
no zlocik calkiem mily. dzieki za organizacje. powrot do olawki tez w porzadku z polim udowodnilismy jakie auta sa najlepsze![]()
widzę ze zebrała się spora grupka, niestety nie mogłem być a tak chciałem miałem cicha nadzieje ze z powodu ulewy zostanie przełożony zlocik na inny termin, świetne fotki pozdrawiam i do następnego
Panowie ALFAHOLICY z OLAWY i okolic,mialo byc niby sielsko i anielsko.Jest cisza i spotkan cotygodniowych tez nie ma.Norak i ALFOR co wy na to ??.
---------- Post dodany o godzinie 20:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:27 ----------
Panowie ALFAHOLICY z OLAWY i okolic,mialo byc niby sielsko i anielsko.Jest cisza i spotkan cotygodniowych tez nie ma.Norek i ALFOR co wy na to ??.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
ja oczywiscie tezz wielka ochota.
Na wstępie pragnę się przywitać i pozdrowić Alfomaniaków z mojej okolicy.Do tej pory udzielałem się na forum Alfa Klubu ale po namowie kolegi zapisałem się jeszcze na to forum.
Życzę szerokości i do zobaczenia na trasie Oława-Wrocław![]()
Witamy w klubie ,ja na trasie W-w Olawa kursuje codziennie,do zobaczenia.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Kto od nas z Olawki i okolic jedzie do Częstochowy na sierpniowy zlot???
Witam kolegów czy planujecie jakiś spocik w lipcu? Pytam bo jadę w rodzinne strony i jak co to chętnie bym podjechał spotkać się z Wami, ja na 99% będę w Oławie 18 lipca więc jeśli będziecie coś organizować to chętnie przyjadę! Pozdrawiam Krzysiek
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km