Też mam ten sam problem z klapą![]()
Też mam ten sam problem z klapą![]()
Ja bym nie chciał żeby sama się otwierała. Czasem parkuję w takich miejscach, ze gdyby po otwarciu bagażnika sama się otworzyła to miałbym klapę do lakierowania.
Same siłowniki mam zmienione na takie z metalowymi końcówkami - więc na bank nie pękną. Mam wrażenie, że są trochę za mocne, choć były dedykowane do Alfy 159 sedan. Wyprodukowane w UK.
Max rację bobby. Też nie do końca mi się to widzi. Ale cholernie uciążliwe jest to otwieranie. Nawet w rękawicy nie mogę tego zrobić.
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Ktoś kojarzy dane techniczne ori siłowników zeby kupić mocniejsze?
Obiecana fotka. Wybaczcie jakość
Szczelina jest grubości czcionki cyfry 8 na tablicy rejestracyjnej. Może minimalnie większa.
Siłowniki mam firmy SGS Engineering UK Ltd. Mają dobre metalowe mocowania - nie wyłamią się. Z hamowaniem mogłoby być lepiej. http://www.sgs-engineering.com/gsc10...tailgate-strut
Na początku domknięcie klapy wymagało więcej siły, teraz się odrobinę wypracowały i jest klawo![]()
Kup sobie silowniki od VW, np. ja mam od Bory, mają*prawie dwa razy wiecej Nm wyrzutu niz ori alfy ktore nadają sie do kitu... ja po przycisnieciu przycisku mam tak ze klapa prawie sama sie otwiera i ladnie idzie do pozomu bo są krotsze, jak mialem ori to paldy i klapa walila o szybe.... take polecam.
Miałem ten sam problem w brerze po lifcie... byłem w Aso...
Gdyż kupiłem od 1 właściciela i myślałem że to wada:/ jednak panowie zapewnili mnie ze klapa ma jedynie odskakiwac...
Znajomy elektryk powiedzial mi że można zrobić automatycznie otwierana jednak koszt jest duży![]()
ARGOS te od bory pasują do SW?