... large brakes, turbos, alu rims, aero…everything large as if there was something small to compensate for.
Te elementy są pod przednimi fotelami. Przymocowane są przy tunelu środkowym przy podłodze. Od strony kanapy zobaczysz. Powinny być jeszcze dwie zaślepki na te otwory. Generalnie te osłony siedzą tam na słowo honoru. Mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłem. Jak nie znajdziesz to mogę Ci jutro fotki pstryknąć.
Osłona prowadnicy fotela OE 156070256 ;
Mocowanie za pomocą przycisku:
OE 156072559 kolor beżowy;
OE 156071961 kolor jasno szary;
OE 156071960 kolor czarny.
Ostatnio edytowane przez Essential ; 28-11-2016 o 14:35
Służą do " osłony " kostek pod przednimi fotelami - fotele na maxa do przodu i z tylu na tunelu środkowym są do nich zatrzaski .
One faktycznie trzymają się na słowo honoru, a właściwie się nie trzymają. Niby mam jakieś spinki które powinny to trzymać ale mam wrażenie że nie są właściwe, coś poprzedni właściciel kombinował tam. Macie może foto tych elementów które trzymają te plastiki?
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Boscy jesteście. Dziękuję. Zamówię spinki i je zamontuję.![]()
Pany dajcie jakieś info odnośnie spinek, bo pewnie moje są jakieś trafne. Gdzie można je kupić?
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
były 2 rodzaje - zobacz jakie masz teraz wpięte na tunelu środkowym - to będzie wiadomo jakich Ci brakuje od strony plastików.
U mnie są takie jak do mocowania dywaników.
Ostatnio edytowane przez Szaman_75 ; 28-11-2016 o 12:02
Odświeżę temat, mógłby ktoś może zapodać zdjęcie pod fotelem kierowcy, jak powinny przechodzić kable przez tą osłonę? Przeszkadza mi wiązka aby ten plastik równo dolegał do podłogi.
Też mam to pytanie czy ktoś może podrzucić linka gdzie można te spinki kupić albo może ktoś ma?