No baa...Napisał tom202
![]()
No baa...Napisał tom202
![]()
Osobiście jeżeli stwierdzisz, że usterka była ukryta przez właściciela to oddawaj auto bez sentymentów o obciążyć chama wszystkimi kosztami lawet itp. A jeżeli faktycznie jak koledzy piszą że wina gdzieś w napinaczach czy czym podobnym to nie mogło stać się to od tak i też bym gościa obciążył wadami ukrytymi i tyle. Gnębić oszustów trzeba. Jak możesz wrzuć link do ogłoszenia.
To ta zielona co stała na Otomoto czy inna?
Hej, Najsensowniej gdybyś nagrał film przy otwartej masce. Staraj się też namierzyć czy dzwięk dochodzi z góry silnika czy z dołu, lewa czy prawa strona. To sporo pomoże.
Wstaw aku z innego auta lub kup nowy bez zwracania starego - nowy przyda się jakby co do nowego auta a stary przyda się do zwrotu starego auta w nienaruszonym stanie
I nie bierz do łba bo to nie musi być nic strasznego.
Czekamy na projekcję filmu, lecę po popcorn.
W ogóle kupujący respektował zwrot auta ? Gdzie w tym wypadku raczej mógłbyś oddać... W zależności od umowy, bo na drodze prawnej ciężko to widzę wbrew temu co tutaj będą pisać![]()
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Jeżeli okaże się, że poszedł dół i znajdzie się rzeźbę na panewkach to jak najbardziej trzeba walczyć o swoje. Naszym komisowym Januszom to za takie przekręty trzeba chyba ręce obcinać.
Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
Parząc na to z drugiej strony nie jest takie łatwe wyszykowanie auta powiedzmy takiego w, którym zaczynają tłuc panewki, aby na oglądzinach nie tłukły a zaczeły ponownie po przejechaniu 50km, chyba, że panewki tłukły już na oględzinach, ja innych możliwości nie widze, mimo niesamowitej pomysłowość komisowych Januszy![]()
Niektórzy liczą na farta. Z dziesięcioma im się uda a dwa zostaną i będą czekać na kolejne naprawy motodoktorem czy miedzianymi "panewkami".
Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
Wystarczy podlozyc żyletke i na jakieś 50-60km starczy.
Więc jakiś xxxx mógł tak zrobić.
Ponadto ja bym nie grzebal nic mechanicznie dopóki bym nie wyjaśnił z sprzedającym bo potem może powiedzieć, że ktoś grzebal i zrypal.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.