Na nastepny Spocik postaram sie wpasc ... Ostatnio niestety mimo wielkich checi nie moglem ...
Ja na nastepny podjade na 100%. Ja w swojej 156 2.0TS i moja Anula w swojej nowej 145 1,7 16V w boxerku...kurde zrobie z niej porzadną Alfistkę
Fajne tyłeczki na tych fotkach![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
ja bym też się pisał na zlocik ale w kwieniu jak będzie bo wtedy dopiero będę na urlopie w polsce![]()
kurcze,żałuje że mnie nie było....może następnym razem pojawie sie ze swoim spiderem![]()
Bella Machina..........moja miłość
Wrzucam osobny wątek, ale i w starym podaję, żeby do Wielkopolan dotarło, że PyraTeam postanowił zakończyć zimę i się spotkać w rytmie wiosennymTym bardziej, że to spotkanie przeoczyłem. W środę Mikołaj oficjalnie zaprezentuje Giulię GTV 1750 po dwuletniej renowacji. Spotykamy się o 18.30 pod Operą.
Forum AlfaRomeanum :: Zobacz temat - Spotkanie PyraTeamu
No i uczulam na zarezerwowanie sobie czasu 10-11 lipca na ogólnopolski zlot w Poznaniu. Znów będzie możliwość pojeżdżenia kilka godzin po Torze Poznań, a wcześniej wzięcia na prawy Szwagierczaka, albo kogoś z jego drużyny by poznać ciut techniki.
Forum AlfaRomeanum :: Zobacz temat - ! Wielkopolskie Gran Turismo Alfa Romeo 10-12 lipiec 2009 !
Zapisy mają ruszyć w ciągu 1-2 tygodni na stronie IK@Ra www.cuoresportivo.pl ale trzeba pilnować, gdyż zapisy na Tor wyłącznie dla Alfistów będą wyłącznie przez około tydzień. Potem przyjmowane są zgłoszenia od zaprzyjaźnionych klubów m.in. Porsche i Subaru, gdyż wynajęcie toru to droga impreza, a by bilans wyszedł na zero musi być pełna pula miejsc wykorzystana.
Dzisiaj spocik Panowie na LECHu o 20stej. Jak sie rozpada to sie przeniesiemy na parking pod King Crossa...
Zapraszamy!!!
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz