witam,
mam taki mały problem kurcze bo przyhaczyłem wczoraj o garaż lusterkiem i całe szkło mi pękłoi teraz ma ktoś może na sprzedaż takie szkiełko albo wraz z obudową najlepiej ze śląska okolice Katowic - Tychów?
pozdrawiam
witam,
mam taki mały problem kurcze bo przyhaczyłem wczoraj o garaż lusterkiem i całe szkło mi pękłoi teraz ma ktoś może na sprzedaż takie szkiełko albo wraz z obudową najlepiej ze śląska okolice Katowic - Tychów?
pozdrawiam
Miałem kiedyś podobny problem, chociaż nie z Alfą a Renault Megane. Bez problemu dopasowałem szkiełko w NORAUTO w Katowicach, zapłaciłem 40 zł.
kita przepraszam Cie za OT, ale czy mógł byś zrobić zdjęcie jak wygląda to lusterko w srodku? - chodzi o to że chciał bym sobie moje polakierować i wolał bym zdjąc u siebie szkło, jednak nie wiem jak wygląda tam cały mechanizm trzymania lustra w obudowie dlatego mogło by mi to być mi to bardzo pomocne, bo innej metody chyba na to nie ma
Ps. Jak potrzebne Ci samo szkło to na allegro jest lusterko za 40zł z obudową (obudowa lekko uszkodzona, ale Ty i tak potrzebujesz szkło)
http://moto.allegro.pl/item664424590...romeo_156.html
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 25-06-2009 o 15:31
Witam.
Mam takie szkiełko za ok 20 PLN ew. cały wkład czyli z plastikiem mocującym za ok 40. Wkład posiada niebieskie szkiełko czyli prawdopodobnie takie jakie miales.
Gdybys był zainteresowany GG 1174414; slom22@gmail.com
cześć nie na problemu
więc zacznę od nieszczęsnego lusterka :/
tak mi się zbiło niefartownie :/
natomiast co do mocowania to na zdjęciu poniżej nr 1 zaznaczyłem haczyki (u mnie brakuje 2 brakuje)
one są zamocowane na mechaniźmie (nie wiem jak to fachowo nazwać) zaznaczonym w zdj nr 2
haczyki są zamontowane nie w tych dziurkach tylko na obrębie tego koła(mechanizmu) musisz delikatnie podważyć lusterko (myślę że lepiej będzie od góry) i później (ja tak zrobiłem) delikatnie śrubokrętem podważałem haczyli szybko to poszło i bez żadnych komplikacjitrzeba to robić delikatnie żeby szybka się nie ukruszyła
Slom jak nie załatwię tego dzisiaj to się do Ciebie zgloszę bo muszę jak najszybciej to zamontować żeby mandatu nie dostać, a jade dzisiaj do Nowego Targu..
pozdrawiam Maciej!
wielkie dzięki![]()