no to gratuluje. a to czasem ten Mariusz z ktorym rozmawialem w sprawie mojej Gtv??
He hea ja już widziałem to cacko i bardzo mi się podoba, piękny egzemplarz ...
Szkoda że nie pojedziemy w parze na zlot Gtv'ek, ale kto wie moze coś się zmieni![]()
tak kolego to ja Mariusz, dzięki za gratulacje, Twoja niunia też jest super ale ja zawsze myślałem o 3.0 i udało się, mama nadzieję że kiedyś się spotkamy
pozdro.
Mariusz
---------- Post dodany o godzinie 18:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:37 ----------
DARO-RT dzięki za opinię i spotkanie, jest nas już więcej w Częstochowie więc będą powody żeby się spotykać, jeśli moja żona nic ciekawego nie znajdzie na wakacje to jest szansa że pojedziemy razem do Nieborowa osobiscie bardzo bym chciał, jeśli nie to
widzimy się pod koniec sierpnia na zlocie.
Pozdrawim,
Mariusz
zakochany we włoszkach
Koniecznie przyjedz do Nieborowa bo to będzie jedyny w swoim rodzaju spot tylko Gtv/Spider, pochwal się jakimiś fotkami nowego cuda
![]()
redzi,bardzo bym chciał, wszystko zależy czy moja żona znajdzie jakieś fajne wakacje,obiecalem jej i dzieciom że zabiorę ich w jakieś fajne miejsce a jej pasuje tylko lipiec, zobaczymy co będzie.jeśli się nie uda to na pewno będą inne okazje.
co do zdjeć to postaram się w tym tygodniu coś wstawić
pozdrawiam,
M
zakochany we włoszkach