Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Temat: Co się dzieje z Warszawskimi na FB?

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Cytat Napisał khazar Zobacz post
    Kolezanka powyrzucala wspólnie z adminami, przeslala mu liste wyrzuconych i pozapraszali do nowej grupy
    Żeby nie było, nikt nie mówi że to sama Aneta wywalała ludzi, pomysł nie był też jej, nie byłoby całej "afery" gdyby powiedziała - Nie zgadzam się z waszymi decyzjami i nie chcę brać w tym udziału, powstała grupa Mazowiecka w której będziemy wszystkich zapraszać i nie będzie żadnej weryfikacji. A gdyby nie to, że przez przypadek wyszło że Aneta wysyła zaproszenia do innej grupy dla ludzi "wyrzuconych" to myślę że do tej pory nadal "udawała" osobę która chce pomagać. A impulsem było to że tego samego dnia przed tym jak się okazało że Aneta wysyła zaproszenia, została podana informacja przez Anetę że większość sponsorów zlotu Mazowieckiego wycofała się...
    "A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
    J.Clarkson

Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
    Brera Team Poland - Facebook Group

Użytkownik Romeo Avatar R0bs0n
    Mieszka w
    Rzeszow , Königreich Galizien
    Auto
    Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS

Domyślnie

I jeszcze kilka zdań ogólnie na temat grup na FB. Wielu ludzi zastanawia się po co tyle tych grup. Otóż trójstopniowy podział ma głęboki sens bo FB to nie forum AH , gdzie są podfora. Stopień pierwszy to grupy miejskie które skupiają ludzi z danego miasta i jego najbliższej okolicy. Stopień drugi to grupy regionalne (wojewódzkie) które skupiają ludzi z danego regionu i wreszcie stopień trzeci to ogólnopolska grupa AH która zrzesza ludzi z całej Polski. Dlaczego tak ? Żeby uniknąć zalewu postów i informacji kompletnie nieprzydatnych. Na każdym szczeblu omawia się i publikuje (a przynajmniej tak być powinno) inne sprawy i rzeczy. Myślę że teraz sens powstania tej nieszczęsnej grupy o której tyle mowa staje się zrozumiały. Taki system funkcjonuje w kilku wojewodztwach i sprawdza się dobrze

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Zmianowy Zobacz post
    została podana informacja przez Anetę że większość sponsorów zlotu Mazowieckiego wycofała się...
    Powodem są błędne założenia dotyczące zlotu. Nikt ze sponsorów nie chce się fatygować dla imprezy na 50 samochodów. Z tego co mi wiadomo chodzi o 100 samochodów minimum . W tym tkwi problem. Przemyślcie to jeszcze raz. Ludzi będzie na pewno więcej i nawet nie będą mieli gdzie aut postawić. Dla Waszej wiadomości - z tego co wiem FCA również odmówiło. Nie wiem jak z Carsewisem.
    myślę że do tej pory nadal "udawała" osobę która chce pomagać
    Niczego nie musiała udawać. Dalej nie dotarło do Was że to nie Ona założyła tę grupę A nie zdziwił Was fakt polubienia fanpejdża WAH przez AM ?
    gdyby powiedziała - Nie zgadzam się z waszymi decyzjami i nie chcę brać w tym udziału
    Był jej komentarz pod postem dotyczącym nowych zasad , mój komentarz również usunęliście wszystkie i wyłączyliście możliwość dalszego komentowania
    AR Giulietta 1.4 TB (13) - jest
    AR Mito 1.4 (11) - jest
    AR 156 1.8 TS (00) - jest
    AR 145 1.4 TS (98) - jest

Alfaholicy Podkarpacie na FB -
    --> Fanpage i Grupa

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Cytat Napisał R0bs0n Zobacz post
    Niczego nie musiała udawać. Dalej nie dotarło do Was że to nie Ona założyła tę grupę A nie zdziwił Was fakt polubienia fanpejdża WAH przez AM ?
    No jak kurtyna bardziej się odsłania, to więcej widać. Rozumiem że teraz taka Twoja polityka, by mieć udziały w grupach regionalnych i co się w nich dzieje...
    Następny przystanek północna część Polski ?
    "A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
    J.Clarkson

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Kolezanka powyrzucala wspólnie z adminami, przeslala mu liste wyrzuconych i pozapraszali do nowej grupy. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    Kolego , ja i wielu innych też byliśmy na tej liście
    Pozdrawiam rownież

- - - Updated - - -

No jak kurtyna bardziej się odsłania, to więcej widać. Rozumiem że teraz taka Twoja polityka, by mieć udziały w grupach regionalnych i co się w nich dzieje...
    Następny przystanek północna część Polski ?
    Jakie udziały ? Pomagać komuś zrobić coś dobrego to chyba nie ujma Skoro sami nie potraficie się dogadać pomiędzy sobą (a trwa to już kilka lat) to może ktoś musiał pomóc
    Północ ? Tam na spoty nie jeżdżę. Za daleko Pomagam Lublinowi i Krakowowi jak potrafię. Robimy już wspólne imprezy i odwiedzamy się wzajemnie Chyba nic złego w tym również nie ma. W tym roku będzie Swiętokrzyskie i Mazowsze Alfaholizm trzeba szerzyć
    AR Mito 1.4 (11) - jest

--> Fanpage i Grupa

Użytkownik Maniak resoraków Avatar khazar
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    159 SW 1.9 JTDm 8V

Domyślnie

Dlatego mowilem na fb, zorganizujemy swoj zlot w swoim zakresie. Nie potrzebujemy 100 czy 200 samochodow, sponsorow, nie wiadomo jakich nagrod i calej reszty. I nie potrzebujemy "pomocy" takich osob, ktorzy skłócą nasza grupe, zeby szybko zaistniec ze swoja i zrealizowac swoje cele. Szczerze mowiac, dla mnie sa wazniejsi ludzie, ktorzy co tydzien przyjezdzaja na spoty. Dobrze, ze w koncu gracie w otwarte karty i mowicie konkretnie o co Wam chodzi.

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

To ja tylko dodam już tak troszkę "humorystycznie", że zielone ludziki w Donbasie też pomagały/pomagają
    J.Clarkson

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Dlatego mowilem na fb, zorganizujemy swoj zlot w swoim zakresie. Nie potrzebujemy 100 czy 200 samochodow, sponsorow, nie wiadomo jakich nagrod i calej reszty. I nie potrzebujemy "pomocy" takich osob, ktorzy skłócą nasza grupe, zeby szybko zaistniec ze swoja i zrealizowac swoje cele. Szczerze mowiac, dla mnie sa wazniejsi ludzie, ktorzy co tydzien przyjezdzaja na spoty. Dobrze, ze w koncu gracie w otwarte karty i mowicie konkretnie o co Wam chodzi.
    Przecież od samego początku była mowa o tym że to WAH robi zlot mazowiecki i Włoskie Lato. Nikt nie miał zamiaru tego zmieniać. Wręcz przeciwnie. Wasza Pani Administrator pytała o wiele rzeczy związanych z organizacją i zawsze dostawała odpowiedz w oparciu o doswiadczenia innych.
    Od samego początku była mowa że każda grupa organizuje wszystko po swojemu. Rozmawialismy na ten temat wsrod adminów wszystkich grup regionalnych z całej Polski.

- - - Updated - - -

To ja tylko dodam już tak troszkę "humorystycznie", że zielone ludziki w Donbasie też pomagały/pomagają
    Ech Michał Nie dorabiaj teorii do faktów. Grupę mazowiecką będą prowadzić ludzie z Mazowsza i dla dobra ludzi z Mazowsza I nic złego WAH-owi z tego powodu się nie stanie ani nikt nikomu w drogę wchodził nie będzie. Natomiast charakter ludzi - to inna sprawa Nie da się ze wszystkich na raz aniołków zrobić Wyjaśniliście sobie wszystko ? Jeśli tak to pora zabierać się za robotę bo sezon już niebawem się zaczyna.
    AR Mito 1.4 (11) - jest

--> Fanpage i Grupa

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Cytat Napisał R0bs0n Zobacz post

Ech Michał Nie dorabiaj teorii do faktów. Grupę mazowiecką będą prowadzić ludzie z Mazowsza i dla dobra ludzi z Mazowsza I nic złego WAH-owi z tego powodu się nie stanie ani nikt nikomu w drogę wchodził nie będzie. Natomiast charakter ludzi - to inna sprawa Nie da się ze wszystkich na raz aniołków zrobić Wyjaśniliście sobie wszystko ? Jeśli tak to pora zabierać się za robotę bo sezon już niebawem się zaczyna.
    No i też tak myślę, jesteśmy dorośli i powinniśmy razem współpracować Do zobaczenia w Rzeszowie
    J.Clarkson

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

No i też tak myślę, jesteśmy dorośli i powinniśmy razem współpracować Do zobaczenia w Rzeszowie
    Dokładnie tak Pozdrawiam
    AR Mito 1.4 (11) - jest

--> Fanpage i Grupa

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Dziwię się że o założeniu grupy Mazowieckiej rozmawiają ludzie z innych grup regionalnych i co najgorsze można powiedzieć taką grupę zakładają.

------------------------------------------------------

Grupa dla wielbicieli i sympatyków samochodów marki Alfa Romeo z Podkarpacia. Grupa NIE JEST częścią forum alfaholicy.org tylko grupą prywatną.

------------------------------------------------------

Taki opis jest wymowny
    Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 25-02-2017 o 10:04

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995