To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Dokładnie tak, docelowo będzie moja. Tymczasem, tak jak pisałem też wcześniej, przesiadam się na co innego, ale Veloce potestuję na tyle ile będę mógł.
Wczoraj za bardzo nie było czasu, więc była tylko wieczorna przejażdżka po Warszawie.
Zgadzam się, że w takiej konfiguracji robi wrażenie - na stacji benzynowej pod Carserwisem tuż po odbiorze wzbudziła sporą uwagę.
Automat bajka, dach poezja, mocy pod dostatkiem, ale więcej wrażeń po weekendzie jak zrobię trasę.
Na razie tylko jedna dygresja - Sergio, dlaczego nie V6...
PS. Dzisiaj wyjeżdża kolejna Giulia z Carserwisu (biznesowa, nie Veloce), a pod pelerynką czeka na odbiór biała Q. Także wydaje się, że jest ruch w interesie.
http://jalopnik.com/heres-how-much-p...ium=socialflow
nie wiem czy bylo
ale z 505 kuni zostalo sie niecale 400... 392 zeby byc precyzyjnym.
nadal twierdzę że to żenada przez wielkie Ż.
ciekawe jak parametry trzymaja wersje "cywilne"
w
Wichura, to podstawowy czerwony czy Monza Red?