Ja robię koło dwóch tysięcy miesięcznie i mi szmatka przeciw kurzowa starcza. Jak ktoś je maki w Belli i nie myje rąk po robocie to wiadomo![]()
![]()
Ja robię koło dwóch tysięcy miesięcznie i mi szmatka przeciw kurzowa starcza. Jak ktoś je maki w Belli i nie myje rąk po robocie to wiadomo![]()
![]()
To jest auto, a nie galeria sztuki. Wiem, ze już tu tacy byli co uważają, ze w alfie nie powinno być uchwytu na kubek i jedzenie w aucie to profanacja, a jak by im dziecko do auta weszło z lodem czy innymi czipsami to by je wydziedziczyli no ale ja nie z tych. Wole używać auto normalnie i raz w tygodniu przetrzeć w 5min wnętrze QD niż 365 dni w roku się spuszczać nad tym aby nie nabałaganićZnam takich co mają osobne dywaniki na co dzień i na zloty
![]()
Tej, a zobacz czy Ty w ogóle filtr kabinowy masz założony.Jakoś dojeżdżam codziennie 50km w obie strony do roboty i praktycznie nie mam kurzu w aucie. A i opony specjalnie też w suchą pogodę się brudzić nie chcą. No jak się majonez z makdonalda w spodnie wyciera to żadna powłoka nie pomoże.
![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Czyli nie ma specjalnego szamponu na majonez z maca? W takim razie mam pomysł na biznes "MCDonalds cleaner" dedykowany do usuwania tylko i wyłącznie resztek z maca oraz "KFC cleaner" do pozostałości tylko po kurczakach. Jak bedzie popyt zrobi sie też coś dla miłośników kebsów oraz pizzy![]()
Ale to byś musiał mieć taki co jeszcze ślady DNA usunie.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
O tak i osobny będzie do drobiowego i donnera. Dodatkowo dla pierwszych stu osób w zestawie zapach "anty kids scent" gratis![]()
Dziś jeszcze przetestowałem Czarną Mambe do opon.
Foto nr.1 goła opona vs. Black Mamba
Foto nr.2 Nielsen Brillance vs Black Mamba.
Przy mniej więcej tej samej ilości nanoszonego środka w ilości jednej warstwy Black Mamba wypada lepiej. Mocniej przyciemnia oraz daje delikatnie bardziej błyszczący efekt niż Nielsen. Jutro położę jeszcze po jednej warstwie i tez porównam (bo jak wiadomo Nielsen w jednej warstwie szału nie robi od razu wsiąka w oponę) oraz zobaczymy jak z trwałością będzie bo z nielsena byłem średnio zadowolony.
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 02-03-2017 o 15:46
Kolego Pływak to ta GOOD STUFF BLACK MAMBA DRESSING DO OPON ? Bo nie powiem fajnie to wyglada
Napisane na Commodore C64..![]()
Tak dokładnie to.
Wiec czas zamówićdzieki
Napisane na Commodore C64..![]()