Byłem, widziałem, przeżyłemNiesamowity dźwięk silnika i wydechu Lamborghini oraz Ferrari bezcenny!!!
I niech ktoś powie, że włoszczyzna jest bleee...
![]()
Byłem, widziałem, przeżyłemNiesamowity dźwięk silnika i wydechu Lamborghini oraz Ferrari bezcenny!!!
I niech ktoś powie, że włoszczyzna jest bleee...
![]()
Ostatnio edytowane przez Gino ; 29-06-2009 o 07:36
wracajac dzisiaj z nad morza w okolicach bydgoszczy kierowaly sie 3 grupy na poznan. kazda z nich po ok. 5-8 pieknych aut (lamborghini, ferrari i tp) ryk, a raczej muzyka wydobywana z pod zdezaka... masakra mialem 3x gesia skorkę. widok jak widok wiadomo. ale kakofonia dziwieków tylu przepieknych sportowych aut - nigdy czegos takiego nie slyszalem2 pierwsze gr. przepuscilem za 3cia pognalem - szybko nie jechali 150-160 raczej sie bawili przyspieszeniem ( niestety dlugo sie ich nie utrzymałem)
jechal z nimi rowniez mercedec z wrazenia nie pamietam jaki na pewno amg - ale grał, m3 w tym towarzystwie pracowała raczej blado niczym wiertarkablue...
Ostatnio edytowane przez OO__V__OO ; 28-06-2009 o 22:05
Witam,
Gino ale się działo co? Ciary człowiekowi po plerach przechodziły.
Wniosek jeden nic nie brzmi tak jak Lambo !!! Druga kolejnośc VIPER i Ferrari.
Cieszę ze choć namiastką tej wielkiej włoskiej motoryzacji jeździmy
Tutaj dźwięk tych potworów... http://www.space-nation.eu/?d=EC995D911
Ostatnio edytowane przez Alfamaniak156 ; 29-06-2009 o 08:01
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Lambo (ostatnia fotka powyżej) to po prostu potwór gdyby mnie coś takiego wyprzedzało to przez jego ryk wylądowałbym w rowie!!!A tak na marginesie lekko mu obroty falowały pewnie przepustnica brudna ha, ha...
![]()
Ostatnio edytowane przez Gino ; 29-06-2009 o 08:07