Hej Alfisti poszukuję mechanika, który zaopiekuję się moją Bellą Jestem z Pragi Płn i niestety moja 147 jest unieruchomiona. Podejrzewam wysprzęglik, bo pedał sprzęgła w podłodze i plama oleju pod skrzynią dzięki za jakieś namiary !!
Hej Alfisti poszukuję mechanika, który zaopiekuję się moją Bellą Jestem z Pragi Płn i niestety moja 147 jest unieruchomiona. Podejrzewam wysprzęglik, bo pedał sprzęgła w podłodze i plama oleju pod skrzynią dzięki za jakieś namiary !!
AJS-Servie ul.Jesiotrowa 23tam pomogą
![]()
I do nas zapraszam![]()
--------------------------------------------------
GARAŻ FORT MOKOTÓW Warszawa
--------------------------------------------------
Zapraszamy wieczorami i w weekendy
Najlepiej dzwonić po 18.
facebook: https://www.facebook.com/garazfm/
Paweł
pawel.kelpinski@gmail.com
tel. 600 513 727
Benek
ben2_21@tlen.pl
tel. 791 376 152
Cześć,
potrzebuje wymienić rozrząd w mojej alfie 156 2.5 v6, myślałem również o wymianie panewek i sprzęgła. Jaki serwis w warszawie polecicie do takiej zabawy ?
Cześć.
Wczoraj turbina zaczęła mi gwiżdżeć jak karetka. Polecicie warsztat, gdzie mógłbym podjechać i zdiagnozować przyczynę? Jestem z Ochoty. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Czy znany jest wam mechanik który ma swoją siedzibę na rogu Żółkiewskiego/ szaserow ? Zawsze sporo Alf tam stoi a jakos nie miałem nigdy okazji zagadać. A juz od paru ładnych lat tam sie dzieje.
Tez często obserwuje te podwórkoi co tam za punkt wrzenia
chyba trzeba wkoncu podjechać i zawitać pogadać. Arti może coś więcej opowiesz o tym miejscu
warto nie z"klasykami "udać się na jakieś wymiany
?
Napisane na Commodore C64..![]()
Ostatnio edytowane przez dejon ; 12-03-2017 o 12:08