no wlasnie nie wiem co oni tak zasneliii zapisywac sie alfowicze kochani
kolego Qfor jak tam z ta miejscowka wiadomo juz cos??
no wlasnie nie wiem co oni tak zasneliii zapisywac sie alfowicze kochani
kolego Qfor jak tam z ta miejscowka wiadomo juz cos??
wybiore sie moze w ten weekend tam to obczaje jakąś fajną miejscówke wezme aparat to fotki porobie i wspolnie cos wybierzemy
a kolega od żaru wie juz coś ?
ok qfor liczymy na ciebie![]()
noooo mamy nadzieje bo ja juz wolne na 19 wzialem![]()
Ja juz nie mogę sie doczekac![]()
wiec 19 lipca beda
ja
plancior
alfalotnik
marian
dragon 2020
Qfor
wind
rafal
alces1
dopisujemy sie drodzy alfowicze
witam Dragon. Widzę że się zjawisz u nas. Ja mam do góry żar dosłownie 5km więc napewno się zjawię. Adayena wpadaj też bo u nas naprawdę jest co zwiedzać. Proponuję spotkać się na parkingu tesco w żywcu i korowodem pojechać wzdłuż jeziorka ładną trasą na górę żar. Żeby wjechać na samą górę autkami trzeba by załatwić pozwolenie ,lecz nie mam pojecia gdzie i jak,wiec tu musi podziałac kolega który pisał juz coś w tym temacie. W weekend w tych rejonach jest masa ludzi więc nie bedzie napewno łatwo o wiekszy parking jesli będzie wiecej niz 10 autek.Mieszkam tutaj wiec wienm co tu się dzieje w weekendy.W każdym razie jak pogoda dopisze to raczej wszyscy powinni być bardzo zadowoleni.Rozejrzę się za zajazdem który nadawałby sie w razie niepogody i równiez dam znać jak cos znajdę. Reasumując oczywiście piszę się wraz z żoną na ten spocik
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Ja to tak 50/50. Do 18.07 jestem na wczasach, w drodze powrotnej chce rodzinkę odwiedzić więc nie obiecuje czy się zjawie, nie będę miał dostępu do internetu więc nie potwierdzę obecności na 100%.