Była w Kórniku, linki już nieaktywne![]()
Mam zdjęcia GT 3.2. Ktoś chce to dawać maila.
Hejka, możesz mi podesłać fotki i napisać coś więcej o aucie?
Ma ktoś godnego polecenia, ładnego GTVa w rozsądnych pieniądzach?
Temat zakupu rozpoznawalem 9mcy w tym czasie oglądając kilka 3.0 V6.
Jak pojawiła się ta niebieska Niemka to wziąłem bo oryginalna i niedroga była. Ale co się zaoszczędzi przy kupnie to trzeba wydać przy "odrestaurowaniu"-co też czynię i nie liczę jej [emoji7]
Wkrótce ją przedstawię na forum bo zbliżają się jej 20ste urodziny.
Jest GTV'97 3.0 V6. Była 156 SW'03 2.4 20V
Wie ktoś który ASO w Trójmieście jest godny polecenia. Chciałem tego Spidera z Gdyni ocenić.
Dzisiaj oglądałem na szybko tego czerwonego spidera Ts-a ,co jest z Poznania przy obornickiej w komisie ....kiepski jest na żywo maska ,zderzaki przód tył z innego auta kolor strasznie się różni ,brak ori scudetto ..maska podziobana od kamieni ...środek wyglądał dobrze dach też .silnik nie wiem nie słuchałem nie miałem czasu ....nie dał bym tych pieniędzy za niego ...
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yMen3.html
ten z Gdyni wygląda przyzwoicie ,ciekaw jestem czy ten srebrny z przekładką 3,0 poszedł bo nie widzę go ostatnio ,chciałem go podjechać też zobaczyć dokładniej..
Ostatnio edytowane przez maras37 ; 17-03-2017 o 17:16
Niekoniecznie. W mojej Sportivie mam to samo, czyli rdza na błotnikach, wyłazi na wierzch. Zdjąłem plastikowe nadkole i okazało się, że metalowe nadkole jest w dużej części przeżarte, trzyma się tylko na izolacji/konserwacji. Jest tam jakiś gumowy przewód, który najwyraźniej się zatykał i woda się zbierała między błotnikami a nadkolami
Tak z ciekawości, mierzyłeś te błotniki miernikiem lakieru ?